G18 ubeseiret gjennom rundespillet: Klare for sluttspill! – Elverum

G18 ubeseiret gjennom rundespillet: Klare for sluttspill!

Elverums rekrutter G18 avsluttet denne helga rundespillet i Lerøy-serien! Det endte som ubeseiret i den tøffe Lerøy-serien og nå er gutta klare for sluttspill!

Lørdag knuste de Øyestad 32-17, mens de søndag kriget seg til seier i en slitekamp mot Bækkelaget 22-19.

Elverum har dermed gjort rent bord i Lerøyserien så langt med 8 seiere på 8 kamper i rundespillet!

Elverum og Sandefjord fra avdeling 2 er dermed klare for sluttspill i Lerøyserien, hvor blant annet Charlottenlund, Haslum og Follo allerede er klare.

Elverumsspillerne har også levert på toppscorerstatistikken og har Pål Håvardsson Storås som toppscorer i Avdeling 2. Med 64 mål på 8 kamper.

Håkon Nerdrum summerer:

«Slik status er nå så er det egentlig forventet at alle lagene skal være bedre enn oss, men vi har hatt vinden med oss i Lerøy denne sesongen, og var kanskje også heldige med gruppa vi havnet i. Bare det å ta seg til sluttspillet er etter min mening lenger enn vi kunne forvente fra en liten by på omlag 20.000 innbyggere. Gutta skal ha for at de har stått på og jobba, men det er ingen tvil om at det blir steintøft i sluttspillet.»

LERØYserien er et nasjonalt spilletilbud for lag i klassene jenter og gutter 18 år. Det spilles kvalifiseringer, fire runder og et nasjonalt sluttspill.

Det nasjonale sluttspillet spille 6-8.mai! Der samtlige lag spiller 3 kamper. I alt 8 lag tar seg til det nasjonale sluttspillet fra de henholdsvis 3 avdelingene. De 2 beste i hver gruppe, samt de 2 beste 3.plassene.