Torsdag venter returoppgjøret mot PSG på bortebane! – Elverum

Torsdag venter returoppgjøret mot PSG på bortebane!

På torsdag er det duket for klubbens største kamp i historien. Elverum har spilt seg til et godt utgangspunkt foran returoppgjøret i åttendelsfinalen i Champions League. Etter 30-30 i hjemmekampen, kan Elverum med full uttelling gå videre til kvartfinalen i det aller gjeveste selskapet. De hvite må enten vinne oppgjøret eller så må de score mer enn 30 mål og ha uavgjort på tavla for at drømmen skal bli virkelig.

Etter den fantastiske hjemmekampen i Terningen Arena har Elverum slått KRS i en varierende forestilling. På det mest lå de under med sju mål, men etter en ordentlig samling i bunn endte de opp med seier i oppgjøret som ble spilt på søndag. PSG slo serietreer PAUC med fem mål i sitt oppgjør i den hjemlige ligaen på søndag.

I onsdagens kamp var det strekspillernes aften. Thomas Solstad satte 9 baller for Elverum, og hadde sin livs kamp. Hans makker Endre Langaas gjorde også en veldig bra kamp med 6 mål. Det er tydelig at Elverum har to landslagsspillere i denne posisjonen. På motsatt side var Kamil Syprzak den store spilleren. Med sine 12 mål var han en av hovedårsakene til at PSG satte hele 30 mål bak Emil Imsgard i Elverums målet.

Franskmennene kjørte også et vanvittig tempo i kampen. Anført av Luc Steins var det ofte at Elverum ble tatt litt på senga i returløpet. Nederlenderen satte 7 mål på sine 7 skudd på onsdagen, og dette er en spiller Elverum må passe litt ekstra på når returoppgjøret spilles på torsdag i Paris. PSG slet også å med å stoppe Eric Johansson. Svensken dunket inn sju baller, og hadde utligningen til 30-30 i siste sekund. Johansson er som kjent klar for THW Kiel fra neste sesong.

Elverum hadde god kontroll på storskytterne Remili og Kristopans, mens PSG fant egentlig fint ut av Stig Tore Moen Nilsen, men alle de tre venstrehendte har mer inne, og det blir spennende å se om man må endre litt på taktikkene når en av disse begynner å treffe fra distanse. På høyrekanten har også PSG to verdensstjerner i Benoit Kounkoud og Ferran Sole. Det har med andre ord ikke blitt færre verdensstjerner på PSG den siste uken. MEN gutta fra Elverum har vist at alt er mulig!

Det blir en utrolig spennende kamp på torsdag. Om man ser på papiret og økonomi så skal Elverum i utgangspunktet ikke ha en mulighet, men gutta fra skogen har en helt egen evne til å tenke muligheter i stedet for å lete etter unnskyldninger for å ikke få det til. Elverum kan flytte fjell, og det vet både Børge og gutta! Kampen har avkast 20:45. Vi går for avansement. HEIA ELVERUM!!!