Klart for seriefinale i Terningen! – Elverum

Klart for seriefinale i Terningen!

Sesongens tøffeste seriekamp kommer i den aller siste serierunden. Serietoer Drammen kommer til Terningen Arena for å hindre Elverum i å ta 26 av 26 mulige seiere i årets sesong. I de to foregående kampene mellom lagene vatn Elverum med ett mål begge gangene. Både i første serierunde og i cupen var det veldig dramatisk, men de helhvite stakk av med seier i begge oppgjørende som ble spilt i Drammenshallen. Den gangen stilte Elverum med fullt mannskap, men det er annerledes denne gangen.

Stig Tore Moen Nilsen står over kampen med smerter i ryggen, mens hans makker Dominik Mathe er ute med skade resten av året. På motsatt sideback er Simen Holand Pettersen fortsatt ute med skade, mens Eric Johansson er usikker til oppgjøret. I målet er Fries på vei tilbake igjen, men det kan hende at kampen mot DHK kommer litt i tidligste laget. Det er også usikkert om Thomas Solstad er klar til kamp etter at han fikk en smell mot PSG på torsdag. Men kapteinen blir nok klar. Det er med andre ord et skadeskutt Elverum som tar imot DHK i lørdagens kamp. Selv med så mange skader så er det kun seier som gjelder for Elverum og Børge Lund.

Lørdagens gjester kommer fra en veldig god prestasjon mot Fjellhammer. Å vinne med 16 mål er ekstremt imponerende. Gøran Sørheim ble kåret til banens beste med sine 6 mål. Bakerst hadde André Kristensen en god match. I årets sesong er det mange spillere som har vist seg frem fra en veldig god side. Kantspiller August Pedersen har gjort sine saker så godt at han har fått kontrakt med storklubben Flensburg fra neste sesong. Kantspilleren har gjort 106 mål til nå i sesongen.

DHK har også ligaens toppscorer. Herman Vildalen kom gratis fra ØIF Arendal før denne sesongen. På Sørlandet fant han seg aldri helt til rette, og det endte med at han kom tilbake igjen under Kjellings vinger. Den venstre bakspilleren har gjort en kanonsesong i den blå drakta. Vildalen har gjort 163 mål til nå i sesongen, og han kjemper om å bli toppscorer totalt i serien. Elverums mest scorende har 114 mål, og er Orri Thorkelsson.

I midten har de evigunge Gøran Sørheim. Veteranen har vært vital for drammenserne denne sesongen. Til høyre for seg har de talentfulle Viktor Norberg, mens Sindre Aho avlaster han i midten når han trenger det. I forsvar har både Oskar Olafsson og rekruttlandslagsmannen Espen Våg sørget for at Sander Heieren og nevnte Kristensen har gjort sine saker godt mellom stengene. Det skal vel også sies at målvakts duoen er blant de sterkeste keeperparene i landet. Det er med andre ord et meget sterkt lag som kommer til Terningen Arena på lørdag klokken 18:15.

I Elverum drømmer man om to poeng og et helt perfekt gjennomført seriespill. Vi håper du komemr å i hallen for å hjelpe gutta frem til en seier. Vi har uansett utfall vunnet seriegullet, men Børge og gutta ønsker å toppe det med 26 av 26 mulige seire. Vi håper du tar turen, og vi skal gi jernet. HEIA ELVERUM!!