Vårens vakreste eventyr er tilbake! – Elverum

Vårens vakreste eventyr er tilbake!

Sola skinner, snøen smelter og påskepynten er borte, det våres langs Glommas bredder og tradisjon tro er sluttspillet endelig tilbake i byen!

Etter 2 år med pandemi, nedsteninger og avlyste sluttspill skal vi endelig i gang med jakten på sluttspillpokalen i vårens vakreste eventyr!

Elverum tar imot Bækkelaget i kvartfinalen, best av 3 kamper! Nå er det på tidr å finne fram supporterdrakta, rense strupen og gjøre seg klar for det for forhåpentligvis skal bli en lang avslutning på sesongen i jakten på sluttspillpokalen!

Sluttspillmarsjen fra Lokket til Terningen på søndag før kampstart er selve startskuddet for sesongens sluttspill! La oss samle hele byen til marsj i sol og stemning!

Sluttspillet avslutter nok en heftig sesong, som nå endelig skal få ha publikum med på laget! En publikumsfest, et vinn eller forsvinn, en kamp om den gjeveste pokalen og en kamp om å få være mee i den gjeveste turneringen EHF Champions League.

JA, for det er ikke gitt at selv om Elverum tok seg til en 1/8-finale i Champions League denne sesongen så har man klippekort i den gjeve tunernering. Nei, den norske plassen må det kjempes for og drt er blant annet den plassen som ligger i det heftige sluttspillet som nå venter!

Og, det er ingenting som kommer av seg selv. Elverums historikk med sesong etter sesong med sluttspillgull de siste åra er ingenting verdt nå, det startes med blanke ark og gutta trenger hjelp til å dra i land sluttspilltittelen igjen!

Ingen ønsker å gi Elverum noe gratis, men vi skal neimen ikke gi ved dørene vi heller!

Elverum tok seriegullet og har dermed spilt seg til hjemmebanefordel hele vegen om vi når sluttspillfinalen sammen! Den hjemmebanefordelen skal våre motstandere virkelig få kjenne på!

Så kom deg ut av sofaen, sikre deg billett til første kvartfinalekamp på søndag, gi gutta massiv støtte fra tribunen og bli med på reisen!

Velkommen skal du være, til vårens vakreste eventyr!

HEIA Elverum!