Klart for bortekamp mot Bækkelaget – Elverum

Klart for bortekamp mot Bækkelaget

Etter en komfortabel seier i første oppgjør så reiser Elverum til Oslo med en tro på at de skal klare å avgjøre kvartfinaleserien etter to kamper. Lagene kjenner hverandre godt, og er det en ting som er helt sikkert så er det at BSK kommer til å selge seg dyrt for å kunne presse frem en tredje kamp mot den regjerende seriemesteren på onsdag klokken 19:30.

I helgens oppgjør var Elverum flere hakk bedre enn Bækkelaget, men oslolaget viste til tider at de kunne spille veldig god håndball. Trym Johnsen som skal til Kristianstad etter denne sesongen er en meget god håndballspiller som vi kommer å høre masse fra i tiden fremover. Oslogutten fikk sin A-landslagsdebut tidligere i vår og er BSK aller beste spiller. En annen spiller som sto frem i Terningen Arena er den tidligere Fold-spilleren Peter Dahl Christensen. Med sine 9 mål ble han kampens toppscorer.

I målet har BSK Nikolai Wig. Målvakten som kom fra Haslum, har levert en god sesong for de gulkledde fra Ekeberg. Wig er fortsatt ung, men har vært med i gamet i en del år, og er en av nøkkelspillerne til laget som trenes av Jørgen Laug. I tillegg til disse er unggutten Fredrik Syversrud en spiller for fremtiden. Den eksplosive bakspilleren har et godt pågangsmot og er en spiller som ofte vinner duellene 1 mot 1. I tillegg til å være veldig eksplosiv er han også god til å sette opp sine lagkamerater.

I Elverum er fortsatt Dominik Mathe ute med skade, men resten av laget ser ut til å finne formen etter tapet mot PSG og Drammen før påske. Laget utstrålte en god selvtillit i forrige oppgjør og det er på mange måter litt betryggende at Simen Pettersen uttaler i avisen at det alltid er neste kamp som gjelder, uavhengig av hvordan forrige kamp gikk. En annen ting som er fint for Elverum er at nevnte Pettersen endelig er tilbake i kamp igjen. Den høyreslegga har Elverum savnet i perioden han var borte.

Onsdagens kamp har avkast 19:30 i Nordtsrand Arena. Forutsetningene for kampen er at BSK må vinne for å presse frem en kamp nummer tre, mens Elverum går videre til semifinale om de vinner i Oslo. Det er derfor en svært viktig kamp for lagene. Og når kvartfinalene bare spilles i best av tre vil det alltid være en stor nerve i sluttspillserien. Er du i Oslo eller har lyst til å se en spennende håndballkamp så er det absolutt verdt å ta turen på kamp. Det kommer til å bli en tett og jevn kamp der to lag kommer til å gi alt for å ha muligheten til å spille semifinale i sluttspillet. Vi ses på kamp! HEIA ELVERUM!!