Semifinalene er klare! – Elverum

Semifinalene er klare!

Etter å ha slått ut Bækkelaget over to kamper i kvartfinalen, gjør Elverum seg nå klar til semifinale i sluttspillet 2022. I kveld ble det klart Børge Lund og guttene valgte Nærbø som motstander. Merk dere også at første semifinalen spilles på en fredag, så her er det bare å hoppe rett fra fredagstacoen til håndballfredag!

Semifinalene skal spilles i et format med best av fem kamper. Det vil si at laget som vinner tre kamper, er videre til årets sluttspillfinale. Ettersom Elverum kom over Nærbø på tabellen, har de første kamp på hjemmebane.

I den andre semifinalen er det Drammen som møter ØIF Arendal.

Kampene spilles slik:

6. Mai: Elverum-Nærbø i Terningen Arena. Avkast kl. 19.15

10. Mai: Nærbø-Elverum i Nye Loen. Avkast kl. 19.15.             

Når de resterende kampene spilles, avgjøres på et senere tidspunkt.

Vi gleder oss til semifinalene, og håper på massiv støtte fra tribunen. Heia Elverum!