Jacob Moen signerer langstidskontrakt med Elverum! – Elverum

Jacob Moen signerer langstidskontrakt med Elverum!

Elverum Håndball kan i dag meddele at vi har signert en langtidskontrakt med vår egen Jacob Moen!

Jacob jobber hardt og har nå fått lønn for strevet, og en mulig framtid på A-laget! Jacob er en ung spiller med gode ferdigheter og egenskaper, så det blir spennende å se hva han kan få til.

Moen fikk sin A-lags debut i NM-kampen mot Tiller 8. oktober 2021, og scoret 2 mål. Hjemmedebuten i Terningen Arena kom 12.februar hjemme mot Fjellhammer hvor han scoret 1 mål for Elverum.

Bakspilleren fra Elverum er født 30.mai, 2003, og blir dermed 19 år om kort tid, nå avslutter han Videregående skole, og har ikledd seg russebuksapå tampen av sesongen!

Så hva synes unggutten selv om å skrive kontrakt med Elverum?

-Jeg synes det er utrolig kult å få langtidskontrakt med Elverum. Det blir noen artige år fremover med kombinasjon av håndball og studier. Kjempegøy å få kontrakt med moderklubben. Jeg ser frem til flere år på håndballbana og forhåpentligvis bli litt bedre samtidlig.

Hva er dine mål for framtiden?

-Jeg har vell strengt tatt ikke noe stort mål med håndballen, jeg ønsker å bli så god jeg kan, men at det skal være gøy å drive på. Jeg gjør det fordi det er gøy, også hjelper det på at man bedre og bedre.

Sportslig leder Nils Kristian Myhre om kontrakten med Jacob:

– Vi er stolte av å kunne skrive en langtidskontrakt med en av våre egenproduserte spillere. Jacob har vist gjennom Lerøy og i denne sesongen i 2. divisjon at han har tatt store steg, og vi har tro på at han skal fortsette denne utviklingen. Det jobbes veldig godt i yngres avdeling i Elverum, og vi har tro på at flere kommer til å følge etter Jacob de neste årene.

Hva betyr det for Elverum Håndball at en egenprodusert spiller som Jacob velger å skrive en langsiktig kontrakt med klubben?

– Jacob er aktuell for et mulig utlån kommende sesong, og vi er i god dialog med å lande en god løsning. Vi tror det vil være en god mulighet for Jacob, i et langsiktig løp.

Vi gleder oss til å se Jacob i aksjon, og gratulerer med langtidskontrakt!