Tre profiler før sluttspill semi – Elverum

Tre profiler før sluttspill semi

Det nærmer seg første semifinale i årets sluttspill, og vi tar i mot Nærbø i Terningen Arena førstkommende fredag. I den anledning har vi sett litt på tre profiler hos begge lag for å bli bedre kjent med lagene.

Eric Johansson
Svensken som er inne i sin siste periode i Elverum er kanskje den aller beste spilleren i ligaen. Etter overgangen fra svenske Guif har han virkelig fått vist seg frem i Champions League. Nå som Europaeventyret er over for denne gang og det venter en semifinale mot Nærbø er det ventet at svensken viser hvorfor den tyske storklubben THW Kiel valgte å hente han fra Elverum.


Thomas Solstad

En spiller som elsker disse kampene der mye står på spill er den norske landslagsspilleren Thomas Solstad. Elverum kapteinen har vært en bauta både fremover og bakover for laget som ble seriemester tidligere denne sesongen. Etter denne sesongen skal Solstad prøve profftilværelsen i danske Bjerringbro, men før den tid kommer han til å legge sjelen sin i at Elverum skal gå videre på bekostning av Nærbø i årets sluttspill.

Emil Imsgard

Den karismatiske målvakten har virkelig tatt steg i årets sesong. Han startet sesongen med å dele på spilletiden, men etter hvert som sesongen har utviklet seg så har Emil tatt rollen som 1.keeper i Elverum. Med den fantastiske utviklingen har han også spilt seg inn i landslagstroppen til Norge, og han ble belønnet med ny kontrakt i Elverum.


Andreas Horst Haugseng.

Nærbøs spillopplegger er også sett på som den beste spilleren til Elverums motstander i semifinalen. I kvartfinalekampene mot Kolstad så var den unge playmakeren ute med skade, men selv uten Haugseng så klarte Nærbø å gjøre kort prosess på Christian Berges Kolstad. Haugseng er inne i sin siste sesong for Nærbø, og etter sommeren skal han til Elverum for å ta nye steg som håndballspiller.

Tord Haugseng.

Tord Haugseng er en av de aller beste venstrebackene i serien. Fetteren til Andreas har virkelig tatt tak i de siste kampene og han er en målmaskin som Elverum må passe ekstra godt på i denne best av fem semifinaleserien. Han er også toppscorer for Nærbø i årets sluttspill med sine 12 mål. En annen ting som Tord liker er når det koker i kampene med masse liv på tribunene, så alt ligger til rette for at han skal gjøre gode semifinaler i årets sluttspill.

Vegard Bakken Øien.

En gammel kjenning vender tilbake igjen til Terningen Arena med Nærbø. Bakken Øien hadde mange sesonger i Elverum, og tok turen til Nærbø for å få enda mer spilletid enn hva han fikk da han sto bak Morten Nergaard. Elverumsingen er inne i sin siste periode før turen går til Fjellhammer i Lørenskog etter denne sesongen. I årets sluttspill har han og makker Halvor Elias Nærland virkelig levert varene bakerst for Jærbuene.