Elverum tok første stikk i semifinalen! – Elverum

Elverum tok første stikk i semifinalen!

Elverum - Nærbø 32-26 (17-15) 1-0

Elverum tok imot Nærbø til første kamp i sluttspillets semifinale fredag kveld og det ble et tett kamp mot et heltent lag fra Jæren!

Lagene fulgte hverandre tett fra start og viste høyt tempo gjennom hele kampen, der speseilt Nærbø var raske til beins når det gjaldt å redusere raskt etter Elverumsscoringer.

Til pause var stillingen 17-15 noe som gjenspeilet omgangen godt. Begge lag byttet på å gjøre feil, og hadde sine perioder der de strevde med å få ballen innenfor stengene.

Det fortsatte på mange måter likt i 2.omgang, men det var etterhvert Elverum som fikk en liten føring i oppgjøret. Europa cup-finaleklare Nærbø lot derimot ikke Elverum dra ifra og hang på de svarte og hvite hele vegen, utnyttet feil og straffet knallhardt i ankomsten.

Selv om det ble en kamp med knallharde dueller, ble det aldri noen stygg kamp. Det var rom for både lekne scoringer og elegante pasninger i det som ble en verdig start på semifinalespillet mellom de to lagene.

Elverum tok til slutt seieren 32-26 og står dermed med 1-0 etter det første oppgjøret. Tirsdag neste uke går turen til vestlandet, der Nærbø vet å sette press på motstanderen. Det blir langt ifra noen enkel kamp for de svarte og hvite som nok er glade for at de stiller med hjemmebanefordel fra start i semifinalen som spilles best av 5 kamper.

Børge Lund etter kampen:
-Det var en bra håndballkamp fysikk, hjerte og vilje fra begge lag. Sluttspill-kamp verdig.

Kristian Hübert Larsen etter kampen:

-Bra håndballkamp med høyt tempo og to lag som kriger fra start til slutt. På slutten setter vi inn ett ekstra gir som gjør at vi får en luke som vi holder helt til slutt. Nå gleder vi oss til neste kamp i Nye Loen.

Heia Elverum!