Historisk dag – rullestolhåndballen er i gang – Elverum

Historisk dag – rullestolhåndballen er i gang

Se bildegalleri nederst i saken

Lørdag formiddag var det duket for en historisk hendelse i Elverumshallen. For første gang ble det spilt rullestolhåndball i Elverum. 

Hele 14 spillere fra Innlandet møtte opp på den historiske treningen. Med god hjelp fra Follo Rullestolhåndball fikk debutantene kjenne hva idretten går ut på.

Treningen var preget av høy intensitet, smil, latter og konkurranseinstinkt. Etter hvert fikk spillerne besøk av noen av spillerne fra Elverum Håndball sitt A-lag. Thomas Solstad, Niclas Fingren, Josip Vidovic og Christopher Hedberg rullet rundt i ukjent terreng og fikk også kjenne hvor tøff denne idretten er.

Primus motor og ildsjel Susanne Utgård vil sammen med Frida Eggen lede det nye tilbudet i Elverum Håndball. Tilbudet er åpent for alle som vil prøve ut denne idretten. Drømmen er å få på plass en stor gruppe spillere fra hele Innlandet som kan møtes til faste treninger, spille kamper og delta på turneringer. I fremtiden får vi kanskje også se noen fra Innlandet på landslaget?

For mer info – ta kontakt med Susanne Utgård på telefon +4798855098 eller på e-post susanneutgard@hotmail.com

Vi sender en stor takk til Follo Rullestolhåndball for at dere kom til Elverum på denne historiske dagen!