Taigan vs Svermen møtes til kampen i kampen – Elverum

Taigan vs Svermen møtes til kampen i kampen

Elverum vs ØIF Arendal. Taiga’n vs Svermen.

Like sikkert som det er at kampen på banen blir jevn, er det sikkert at kampen om tribunen blir minst like hard. I den anledning har vi tatt en prat med lederne i begge leirer, Taigan’s Torgeir Østenengen og Svermens Jørn Holmestrand.

Jørn Holmestrand, dette er jo deres første cupfinale på noen år, hvordan er stemningen i Svermen nå inn mot kampen?
Stemningen er helt på topp, men det blir nok dessverre ikke samme som første gang vi var i cupfinale i 2014, men det blir vel en god del ØIFère alikevel. Vi gleder oss sykt siden det er 8 år siden vi var i en cupfinale sist. Konfirmasjon, flytting av kamp, helg i mai osv gjør at det er ikke på langt det trykket vi ønsker oss.

Torgeir, dette er første cupfinale på noen år uten restriksjoner, hvordan er stemningen i Taigan nå inn mot kampen?
Taigan er som speiderne, «alltid beredt». Vi er alltid klare til kamp og alltid klare til å gi 110% støtte til gutta våre. Det at vi endelig kan samles til en slik enkelt kamp, med god gammeldags oppladning til match er bare helt topp.

Hvordan har dere ladet opp inn mot dagens cupfinale?
Torgeir: Vi begynner dagen med en liten busstur til hovedstaden, som er av de kortere turene våres. Fortsetter der på Boule bar, vorspill i EH regi, hvor vi finjusterer kampplanen. Legger en strategi for kampen. Varmer opp strupene, slik at de tåler 2* 30 med huing, buing og jubling.

Jørn: Vi har kost oss veldig med 2 kvartfinaler og 2 semifinaler i sluttspillet. I dag har vi rigget oss på pub i Oslo (Wiliamsburg Bab and Beer) med egen trubadur. Her var det trøkk i gårkveld og så starter vi opp kl 1100 i dag med oppladning til kamp:)

Elverum Håndball – HC PPD Zagreb, Terningen Arena, Champions League

Elverum vs ØIF Arendal, hvem vinner kampen på banen?

Jørn: Hadde du spurt for en mnd siden hadde jeg gitt dere seieren uten tvil,, men i dag etter at vi har blitt fullt lag og spilte fantastisk i 2 x kvart og 2 semifinaler jevner det seg mer ut. Kanskje dere ligger litt foran,,men det er ikke mye i dag. Jeg håper og tror på en jevn morsom kamp!

Torgeir: Spiller gutta slik de har for vane i kamper som teller, så går jo gutta våre seirende ut av kampen, denne gangen også. Tror vi fikk en forsmak på Jæren tidligere denne uken, i 2.semifinale kamp mot Nærbø. Var liksom aldri noen tvil. Kan jo for spenningens skyld si at jeg håper på en jevn kamp, men…

Taigan vs Svermen, hvem vinner kampen på tribunen?

Torgeir: Taigan, selvsagt. Her skal vi bruke erfaringen og klokskapen fra utallige finaler og viktige kamper siste årene. Svermen må nok regne seg som læregutter/jenter, også denne gangen. Men de skal ha, for at de bjudar på og opp til dans. Så da, måtte det beste laget i hvitt og svart vinne #sammenforelverum

Jørn: Jeg tipper at vi blir omtrent like mange som bakker opp hvert vårt lag. Volum vinner Taigan pga noen forferdelige fløyter, men ut over det skal vi kjempe en jevn kamp der også.

Vi ønsker begge supportergrupper masse lykke til i kampen i kampen!