I kveld tar vi imot Nærbø til 3.kamp i semifinalen! – Elverum

I kveld tar vi imot Nærbø til 3.kamp i semifinalen!

Det nye NM-mesteren Elverum tar imot Nærbø til avgjørende kamp i sluttspillet. Vinner Elverum så venter det finale, mens om gjestene fra Vestlandet vinner så er det 2-1 i kamper og lagene møtes på nytt i Nye Loen. I de to første kampene har de svarte og hvite fra Elverum vært suverene. Spesielt i den forrige kampen så var det ingen tvil om hvem som hadde mest å spille på. Elverum vant imponerende 34-24 i bortekampen, mens i hjemmekampen vant de 32-26 i en kamp som var jevn lenge.

Etter å ha møttes to ganger så kjenner lagene hverandre godt. Fra forrige oppgjør har Elverum hatt en kamp imellom, og det blir spennende å se hvordan det påvirker laget. For Nærbø sin del venter første europacupfinale på lørdag, og det er nok noe de ser frem mot, men først skal de gjøre det de kan for å stikke kjepper i hjulene på et Elverum som har god erfaring fra å vinne sluttspill.

På Nærbø har høyresiden med Lars Sigve Hamre og Theodor Svensgård imponert veldig så langt i sluttspillet. Duoen er de mestscorende spillerne til Heine Jensen sitt lag, og begge har over 4-5 mål i snitt pr kamp. Om man også legger til Tord Lode som også spiller på høyresiden så er det tydelig at dette er siden Elverum må stoppe om de ønsker å nå en sluttspillfinale.

Tord og Andreas Haugseng er også alltid sentrale når Nærbø skal vinne kamper. Begge to er enorme vinnerskaller som elsker å gå i krigen for laget sitt. Skytteren Tord har gjort et godkjent sluttspill, mens Andreas har akkurat kommet tilbake igjen fra skade. Tidligere hadde også Nærbø OK kontroll på Elverum på Jæren, men i de siste sesongene så har Elverum vært det beste laget. I Elverum har aldri Haugsengene stukket med annet enn en bestemannspremie.

For Elverum er det spennende å se hvordan de stiller etter at de stilte med fullt lag i helgen som var. Den nye cupmesteren har nok masse av selvtillit før de skal inn i den tredje sluttspillfinalen. Spesielt Stig Tore Moen Nilsen bør ha en god dose med det etter at han nesten alene senket Arendal i Jordal Amfi. Kampen har avkast 18:15 og vinner Elverum så blir det finale. Vi krysser fingrene for det. HEIA ELVERUM!!