Fingren signerer ny kontrakt med Elverum! – Elverum

Fingren signerer ny kontrakt med Elverum!

Niclas Fingren er kanskje ligaens beste forsvarsspiller, etter 2 år i Elverum har han nå bestemt seg for å forlenge kontrakten med de svarte og hvite.

Fingren signerte nylig en ny kontrakt for den kommende sesongen og er klar for å kjempe videre sammen med Elverum!

Selv om Fingren først og fremst er en forsvarsspiller har han i sine to sesonger i Elverum vist at han også har evne til å skape fremover på banen, 27 seriemål forrige sesong og 51 seriemål denne sesongen, i tillegg til utallige målgivende pasninger vitner om en spiller som gir alt for drakta!

Svensken på 197 cm har parkert store europeiske stjerner de siste sesongene, intet mindre en en fryd å se på!

Nils Kristian Myhre i sportslig utvalg sier dette om signeringen:
– Det er viktig å få på plass Niclas, han er ligaens beste forsvarsspiller. Han har masse rutine, tar en lederrolle i forsvar og det er viktig. Vi er veldig fornøyde med å signere en ny kontrakt med Niclas!

Fingren selv forklarer hvorfor han går for en ny sesong med Elverum:
– Jeg trives utrolig bra i Elverum, med mine lagspillere som er en fantastisk gruppe og det er den klart største grunnen til at jeg tar ett år til. Vi er på en reise, jeg har ikke nådd toppen og vil veldig gjerne være en del av den reisen. Det ville vært veldig artig å se hvor langt vi kan nå!