Elverums finalemotstander er klar! – Elverum

Elverums finalemotstander er klar!

Det måtte 4 kamper til for å avgjøre hvem som ble Elverums motstander i Sluttspillfinalen.

Elverum på sin side gjorde kort prosess mot Nærbø og vant 3-0 i kamper, men mellom ØIF Arendal og Drammen var det lenge uvisst hvem som skulle sikre seg finaleplassen.

For selv om ØIF Arendal ledet 2-0 i kamper etter de første to oppgjørene var det plutselig full match igjen når Drammen reduserte til 2-1 i Drammenshallen på fredag.

Mandag kveld sto den fjerde kampen for tur, og det luktet ekstraomganger lang veg mellom de to svært så jevne lagene. Flere spiller tok ansvar hos begge lag, men i sluttminuttene var det ØIF Arendal som til slutt sto med matchball. Den muligheten tok Sørlendingene med begge henda og kunne til slutt heve armene for seier hjemme i Sør Amfi etter nok et ampert oppgjør mot Kristian Kjelling og hans menn.

Dermed vinner ØIF Arendal 3-1 i kamper og er klare for Sluttspillfinalen mot Elverum.

Kampene i best av 5 serien i finalen, spilles 1, 4, 8 og eventuelt 11 og 14.juni.

Elverum som serievinner har hjemmebanefordel og spiller hjemme 1 og 8.juni, samt eventult 14.juni.

Så nå er det bare å gå mann av huse og sikre seg billetter til finalespillet!

Følg med på sosiale medier og i Appen for billettslipp og alt du trenger å vite om den klassiske sluttspillfinalen mellom Elverum og ØIF Arendal!

Cupfinalen vi nettopp har lagt bak oss satte standarden for hva som venter! Det kommer til å lukte svidd av denne finaleserien!

Det skal kjempes om sluttspillpokalen og ikke minst en plass i EHF Champions League! Alt ligger i potten når Elverum og ØIF Arendal skal gjøre opp gjennom inntill 5 kamper!

Heia Elverum!!!