Sluttspillfinalen er kronen på verket! – Elverum

Sluttspillfinalen er kronen på verket!

Elverum håndball har lagt bak seg tidenes sesong, og nå er det tid for å sette kronen på verket i håndballbyen!

Elverum tok seg for første gang til en 1/8-finale i Champions League og viste for alvor at vi fortjener en plass i det gode selskap både sportslig og arrangementsmessig. Det har vært et eventyr som knapt kan beskrives sett med norske håndballøyne.

En historisk sesong ute i Europa har så absolutt ikke tatt energien fra Elverumsgutta. Mange av gutta er blitt godt vant til det tette kampprogrammet og stor forskjell på motstanderne, og her hjemme er både seriegullet sikret og Kongepokalen fra NM har fått sin velfortjente plass i Terningen Arena, vår egen storstue og motstandernes store skrekk!

Nå nærmer sesongen seg slutten, men før den tid venter opptil 5 eksplosive oppgjør mot ØIF Arendal i sluttspillfinalen, førstemann til 3 seiere og Elverum har hjemmebanefordel!

Det er 3 år siden sist vi kunne fylle tribunene til randen i en sluttspillfinale, og Håndballbyen Elverum er klare for kamp!

For skal Elverum fortsette den påbegynte reisen i EHF Champions League, må sluttspillet vinnes og det gjør vi best når vi skaper magi sammen!

Erkerivalen fra Sørlandet har prøvd seg før, uten hell, men etter å ha slått ut Drammen i semifinalen og ikke minst gitt Elverum kamp til døra i NM-finalen er det liten tvil om at dette ØIF Arendal-laget jakter sluttspilltrofeet og gjerne fratar Elverum muligheten til å ta den historiske trippelen!

Det finnes ikke en eneste grunn til at det ikke skal koke i Terningen på onsdag, flere norske lag har vist seg gjeldene både her hjemme og ute i Europa denne sesongen og hele håndballbyen må virkelig levere for å sikre håndballtronen og mer spill i EHF Champions League!

Drammen kjempet jevnt med ØIF Arendal om en plass i finalen. Et Drammen som ikke bare var det eneste laget som slo Elverum i serien, men også et lag som tok seg hele vegen til semifinalen i Europacupen.

Nærbø måtte se seg slått av Elverum i semifinalen til sluttspillet, men tok steget enda lengre enn Drammen og tok seg til Finale i Europacupen, lørdag denne uka kan de vinne det hele når de møter Baia Mare i Romania, med seg har de et veldig godt utgangspunkt etter seier i en smekkfull DNB Arena.

For ikke å snakke om «elefanten i rommet», Kolstad. Det har vært høye forventninger til trønderne som tidlig i sesongen markerte seg med å sikre en mengde nysigneringer av klasse-kvalitet inn mot de neste sesongene. Det ble ingen stor sesong for trønderne i år, men det er uten tvil et lag å regne med i toppen fremover og et lag som helt klart har en ambisjon om å rive Elverum ned fra tronen.

De neste ukene skal vi legge en solid grunnmur for neste sesong, og kronen på verket ville være å sikre et nytt sluttspillgull foran en fullsatt arena!

Noen av gutta går nå inn i sine siste kamper i svart og hvitt, de ønsker å gi alt for å sikre den historiske trippelen Coronaen har satt en stopper for de siste sesongene, og hva ville vel vært bedre enn å gi dem tidenes kok på egen hjemmebane som avskjedsgave?

Champions League er gøy, og gir oss motstand i verdensklasse, men akkurat her og nå er Sluttspillfinalen sesongens viktigste og villeste opplevelse!

Nå drar vi både bestemor og barnebarn til hallen og lager Norges tøffeste håndballshow sammen!