SpareBank 1 Østlandet signerer ny Hovedsamarbeidsavtale med Elverum Håndball – Elverum

SpareBank 1 Østlandet signerer ny Hovedsamarbeidsavtale med Elverum Håndball

Elverum Håndball er veldig stolte og glade over å presentere nyheten om at SpareBank 1 Østlandet forsterker sitt mangeårige samarbeid med klubben. Avtalen som ble presentert på gårsdagens sluttspillfinale mot Arendal er den største samarbeidsavtalen i Elverum Håndballs historie.

Helt siden Elverum Håndball rykket opp i Eliteserien i 2005 har SpareBank 1 Østlandet (tidligere Sparebanken Hedmark) vært hovedsamarbeidspartner til klubben. Et samarbeid som har resultert i at Elverum Håndball de siste ti årene har vært Norges sterkeste klubb på mange områder.

Gjennom samarbeidet er SpareBank 1 Østlandet med og skaper forutsetninger for Elverum Håndball å slik at klubben kan være en samlingsplass og utviklingsarena fra våre små 6-åringer til dame, herre og rullestolhåndballagene våre.

SpareBank 1 Østlandet har også vært en stor samarbeidspartner gjennom ti år i oppbygging av Innlandets sterkeste B2B-nettverk. Både som god sparringpartner og med masse resurser inn i oppbyggingen. 

En stor dag for Elverum Håndball og et sterkt signal for framtiden.

Markedsansvarlig i Elverum Håndball Kalle Bjørkman kommenterer forlengelsen:

Elverum Håndball ønsker å være en samlingsplass, identitetsbygger og ikke minst være noe som du med tilhørighet i Innlandet skal omtale med stolthet når du får spørsmål hvor du kommer fra.

Vi skal være en klubb for livet hvor du starter i håndballskolen som 6 åring og ender opp som frivillig og på tirsdagskaffen med de andre eldre som mimrer om livet.

For å få det til kreves masse gode folk og masse ressurser. SpareBank 1 Østlandet har gjennom mange år vært Elverum Håndballs sterkeste samarbeidspartner. Med forlengelsen og økningen av hovedsamarbeidet viser nå banken at de ønsker å løfte reisen vi er inne i til nye nivåer.

En gledens dag for alle som er glade i Elverum Håndball.

Regionbanksjef i SpareBank 1 Østlandet Kjell Ingen Bækken kommenterer forlengelsen:

I SpareBank 1 Østlandet har vi som uttalt mål å være til stede lokalt og regionalt. Vi skal være med å bygge et levende samfunn og et distrikt som vokser.

I Elverum Håndball har vi en samarbeidspartner og et fyrtårn som virkelig lever opp til begge deler.

Vi er stolte av å identifisere oss med klubben og verdiene de står for. Vi gleder oss til å bygge videre på vårt gode samarbeid inn i framtiden og håper på mange gode og framgangsrike år for klubben.