Elverum på tokt på Sørlandet i kveld! – Elverum

Elverum på tokt på Sørlandet i kveld!

Elverum gikk opp til 1-0 etter seieren på onsdag over Arendal i den første sluttspillfinalen. Det gjør at Arendal bør ha med seg en seier i lørdagens oppgjør om de skal ha muligheten til å ta kommandoen i denne finaleserien. Elverum vant 32-28 i en litt merkelig kamp. Elverum ledet stort sett med 2-3 mål i hele kampen, men da det siste kvarteret skulle spilles var lagene like langt. Elverum hadde nok en gang marginene på sin side da de sørget for å ta hjem seieren i egen hall.

Kampen på onsdag var en litt merkelig håndballkamp. Kristian Rammel fikk rødt kort midtveis i første omgang, og i samme situasjon ble Stig Tore Moen Nilsen skadet. Og da Dominik Mathe som kjent er ute, ble det en litt annerledes rytme på angrepsspillet til Elverum. Det er veldig usikkert om Moen Nilsen blir klar for kampen på lørdag. Utover i kampen ble også danske Lars Jacobsen skadet for Arendal, og da ble det også mye rullering på sørlendingene, som fra før av manglet viktige Mario Matic. Selv om Matic var skadet så valgte Arendal å kaste han ut på banen da de luktet på seieren da det gjensto ca 10 minutter av kampen på onsdag.

Jørg William Fiala var meget god for Arendal i den første kampen. Den unge Kristiansanderen skjøt hull på Imsgard, og var en av de aller beste spillerne på banen. I tillegg var danske Frederik Børm veldig god for gjestene. I målet gjorde Ivan Eres det godt i den 2.omgangen, og det er spennende å se om hva André Jørgensen velger i målet på lørdag. Lynraske Magnus Søndenå gjorde også en veldig fin prestasjon i Terningen Arena.

For Elverum gjorde venstrekanten Sindre Heldal en meget god kamp. Den kjappe kantspilleren satte fem baller i mål og gjorde i tillegg en solid kamp defensivt. I midten styrte Tobias Grøndahl opp på en veldig god måte, noe som lagde gode forutsetninger for sidebackene og linjespillerne til Elverum. Bakerst sto Imsgard godt i første omgang, mens Fries tok over stafettpinnen litt utover i 2.omgang. Elverum har fått i gang en del spillere, også får man se hvordan de løser det med å spille uten en venstrehendt bakspiller i Arendal.

Kampen har avkast 20:15 på lørdag, og det er en veldig viktig kamp for begge lag. HEIA ELVERUM!!