Premiedryss til Elverum-profiler – Elverum
EHF Champions League. Elverum - Kiel i Håkons Hall, Lillehammer.

Premiedryss til Elverum-profiler

Midt i avslutningen av en dramatisk og spennende finaleserie i sluttspillet, har det nå blitt gjennomført kåringer av årets lag med mer. Flere Elverum-profiler kan glede seg over utmerkelser.

Årets trenere
Børge Lund og Raymond Hamar er kåret til årets trenere. Sammen med analysesjef Håkon Nerdrum og resten av det sportslige apparatet gikk de gjennom serien med 25 seiere på 26 kamper og vant med det seriegull. NM-gull ble sikret i Jordal Amfi 14. mai. Nå jakter teamet en historisk trippel. I sluttspillfinalen leder Elverum 2-1 i kamper mot ØIF Arendal. Finale 4 spilles lørdag 11. juni i Sør Amfi. Laget som først får 3 seiere vinner sluttspillet.

Årets nykommer
Svenske Eric Johansson har tatt norsk håndball med storm etter sin ankomst i juli 2021. Etter en flott sesong i hvitt og svart, både i Norge og ute i Europa, har svensken nå signert for tyske THW Kiel. Med seg i kofferten får han med seg seriegull, NM-gull – og prisen for årets nykommer. Kjenner vi Eric rett så har han veldig lyst til å ta med seg sluttspillgullet også.

Årets forsvarsspiller
Niclas Fingren har vist seg som en virkelig bauta i Elverums forsvar siden han kom til klubben sommeren 2020. Mot både norsk og utenlandsk motstand har «Fincken» vært en vond mann å møte. Det har gitt ham prisen for årets forsvarsspiller. Vi håper Niclas holder forsvaret sammen ut sesongen, før han får en fortjent ferie på golfbanen.

Årets publikumsyndling
Publikum har sagt sitt – Tobias Grøndahl er deres favoritt! Unggutten har fått sitt store gjennombrudd denne sesongen, og med sin artistiske spillestil har han engasjert og underholdt både tilskuere og tv-seere. De har blitt så underholdt at de har stemt han frem som årets publikumsyndling.

Elverum Håndball gratulerer alle vinnerne!