Elverum til Sørlandet for å jakte sluttspillgull! – Elverum

Elverum til Sørlandet for å jakte sluttspillgull!

Elverum tar turen for andre og siste gang ned til Arendal for å spille om gullet i årets sluttspill. Før kampen er stillingen 2-1 til Elverum etter at Arendal spilte Elverum ut av egen hall på onsdag. 30-25 var stillingen da sluttsignalet gikk i Terningen Arena, og dermed blåste det ny liv i finaleserien mellom lagene. I lørdagens kamp er det vinn eller forsvinn for ØIF Arendal som må vinne for å presse frem en kamp nummer fem, mens for Elverum er det en av to matchballer.

Lagene har møttes seks ganger før i år, og Elverum står med fem seire, men i siste kamp klarte André Jørgensen sine gutter å ta skalpen til Børge Lund og hans Elverum. Tapet måtte komme etter fem relativt jevne kamper før dette, men at Elverum skulle være så langt unna var ikke noe man hadde regnet med i den kampen. Arendal spilte fin og taktisk god håndball, og var det klart beste laget i den kampen. Dermed er også det psykologiske spillet i gang før kamp nummer 4.

I Terningen Arena var Frederik Børm helt enorm for Arendal. Sammen med Mario Matic var dansken en vital årsak til at ØIF vant kampen. Bakerst hadde Kristijan Jurisic tatt frem flere gode redninger, og den livlige høyrebacken Magnus Søndenå var som vanlig en stor trussel fra sin posisjon. Arendal hadde ingenting å tape i Terningen på onsdag, og det blir spennende å se hvordan de angriper kampen i egen hall når de nå har presset på seg, noe de ikke klarte særlig godt i forrige hjemmekamp mot Elverum.

Elverum på sin side må nullstille etter en prestasjon som ikke var som ønsket på onsdag. Det var kun Simen Holand Pettersen og til dels kantene som leverte det man kan forvente i en sånn viktig kamp. Laget lider litt av å mangle Stig Tore Moen Nilsen og Dominik Mathe, men avlaster Josip Vidovic har gjort en meget solid jobb i deres skadefravær. Resten av laget er skadefri, og det blir spennende å se hvordan de reiser seg etter onsdagen. Vi håper på en kamp som gir veldig mye glede for publikum med mye dueller, fair spill og to lag som kjemper som løver, og at Elverum sitter igjen som vinnere.

Ta turen til Sørlandet for å støtte gutta! HEIA ELVERUM!!!