Endelig satt den! Trippelen! – Elverum

Endelig satt den! Trippelen!

76 år med håndballhistorie i Elverum, lørdag satt endelig klubbenst første trippel noen sinne!

Elverum har vært i posisjon de siste 2 sesongene, men pandemien har satt en effektiv stopper for de hvitkleddes drøm om å ta den etterlengtede trippelen. Selv om seriegull og NM-gull ble sikret i både 2019/2020 og 2020/2021, og Elverum har tatt åtte strake sluttspillgull har ikke drømmen gått i oppfyllelse. Det er nemlig ikke blitt gjennomført sluttspill de to siste sesongene grunnet Covid-19.

Men nå satt den endelig for Elverum, som lenge før serieslutt sikret seg seriegullet og midt i sluttspillet nedkjempet ØIF Arendal og tok hjem NM-gullet.

Lørdag kveld gikk Elverum rett i strupen på ØIF Arendal igjen, i 4.sluttspillfinale. Elverum ledet 2-1 i kamper før bortekampen i Sør Amfi, og trengte en seier på de 2 siste kampene for å endelig sikre seg den historiske trippelen. Vi må helt tilbake til 2011 for å finne et annet norsk lag som har gjort det samme!

ØIF Arendal kjempet seg gang på gang tilbake i kampen, men når det hele skulle avgjøres leverte Elverum og dro til slutt i land en 34-28 seier mot Sørlendingene, med det var det 9.strake sluttspillgullet sikret etter 3-1 i kamper!

Vi benytter anledningen til å takke og gratulerer alle i og rundt Elverum Håndball som har gjort dette mulig! Gutta skal ha sin store del av æren, men uten dugnadsgjengen rundt, samarbeidspartnere og Håndballbyen Elverum ville dette neppe vært mulig! Tusen takk og gratulerer til dere alle!

Det betyr at vi igjen har satt oss i posisjon til å få et mulig Champions League-eventyr til Terningen neste sesong! Nå skal vi feire sammen på Lokket søndag 12.juni fra 11:00 -15:00 før vi lader batteriene mot en ny magisk sesong!

#sammenforelverum