Kiwi og Elverum Håndball med økt og langsiktig samarbeid – Elverum

Kiwi og Elverum Håndball med økt og langsiktig samarbeid

I 2006 gikk et yngreslag fra Elverum Håndball inn til kjøpmann Tore Gunnar Ruud på en av byens Kiwibutikker. Spørsmålet var om Tore kunne sponse laget med 50 bæreposer til en dugnad de skule ha.

Sagt og gjort, den gode Tore Gunnar trådde til og gav laget posene. 16 år senere av samarbeid er vi utrolig stolte og glade over å presentere en ny kontraktsforlengelse med våre grønne venner.

Den nye samarbeidsavtalen mellom Kiwi og Elverum Håndball innebærer at Kiwi nå er en av klubbens aller største samarbeidspartnere. Utviklingen vi har hatt sammen med Kiwi er fantastisk og de kommende tre årene vil samarbeidet intensifieres enda mer.

Kiwi er en veldig viktig og aktiv samarbeidspartner til Elverum Håndball, med alle sine butikker er de også en viktig aktør i Elverumsregionen hvor de skaper masse jobb både for unge og eldre.

Fra historien med bæreposene i 2006 til at Kiwi i dag 2022 er en viktig strategisk partner til Elverum Håndball, er også en parallell historie til den utvikling vi som klubb har hatt.

Opprykk til Eliteserien i 2005, sluttspillmestere 2008 og fram til i dag hvor vi sammen med Kiwi og andre partnere har bygget en storklubb som utfordrer de største i Europa.

Som en del en av det videre samarbeid vil Kiwi også gå inn som partner rundt vår nystartede rullestolhåndball, her vil de være på draktene til vårt seneste tilskudd.

Signeringen av den nye avtalen ble gjort i forbindelse med 1.finalekamp mellom Elverum og Arendal, på bildet ser vi Elverum Håndballs markedsansvarlige Kalle Bjørkman sammen med representanter for alle Kiwis butikker i Elverum.

Vi gelder oss til mange nye år sammen med Kiwi og lover at vi skal gjøre alt for at det blir framgangsrikt og givende for begge parter.