Grøndahl på All-Star Teamet i EHF Champions League! – Elverum

Grøndahl på All-Star Teamet i EHF Champions League!

Fredag offentliggjorde EHF All-Star teamet for sesongen 2021/2022 i EHF Champions League!

Med Elverumsøyne ble det en gledelig nyhet, for blant de europeiske stjernene finner vi vår egen Tobias Grøndahl!

Grøndahl har hatt en fantastisk sesong med Elverum, ikke bare her hjemme hvor det har blitt NM-gull, Seriegull og sluttspillgull. I EHF Champions League tok Grøndahl & Co seg helt til en 1/8-finale og avanserte for første gang til Play-offen i den gjeve turneringen.

Elverum imponerte i EHF Champions League og bekreftet dermed at klubben er en del av turneringen også på bakgrunn av sportslige prestasjoner, i tillegg til publikum, arrangement og profesjonalitet.

Grøndahl har ikke vært noe dårligere, og unggutten har vist veg med sin evne til å finne medspillere med lekre pasninger, og utfordre de største stjernene i sin Playmaker-rolle.

Så god har Grøndahl vært at han i dag ble trukket fram som årets unge spiller i EHF Champions League, og det er intet mindre en imponerende!

Da hører det selvfølgelig med å nevne Grøndahl er den andre nordmannen i historien som har fått denne tittelen, fra tidligere er har Sander Sagosen vært den eneste andre som har blitt kåret til årets unge spiller i EH Champions League, og vi vet alle hvilken posisjon trønderen har fått i europeisk håndball siden!

– Jeg synes selvfølgelig det er utrolig kult. Bare det å være nominert synes jeg var mer enn bra nok. Det at jeg nå er kåret til sesongens unge spiller er en kul pris å få på slutten av sesongen, å bli nevnt i samme kategori som Sagosen stort i seg selv, kommenterer Tobias Grøndahl etter annonseringen.