Elverum Håndball signerer med flere eksisterende og nye samarbeidspartnere – Elverum

Elverum Håndball signerer med flere eksisterende og nye samarbeidspartnere

Vi nærmer oss ferietider og markedsavdelingen arbeider på høytrykk for å bygge framtidens plattform for Elverum Håndball.

Etter at gullet ble sikret i midten av juni går vi enda en spennende sesong i møte og mange bedrifter ønsker å være en del av Norges sterkeste partnernettverk.

Den siste tiden har vi forlenget med flere eksisterende samarbeidspartnere og i tillegg fått inn flere nye spennende.

Advokatfirmaet Hartz & Co til 2025

Etter mange år av framgangsrikt samarbeid er det med stor gleder vi i dagene har signert den største og lengste avtalen så langt med Advokatfirmaet Hartz & Co.

De kommende årene vil Hartz & Co bli en av våre sølvpartnere og som en del av den nye avtalen vil vi skape gode aktiviteter for barn og unge.

Flere av advokatene i Hartz & Co har selv barn og ser hva det gjør for de små og ha forbilder å se opp til.

Vi gleder oss til mange år sammen og til å være med og bygge videre på et godt samarbeid.

OneCo til 2024

Tre uker før at pandemien kom som en sjokkbølge over hele verden, valgte OneCo å gå inn som samarbeidspartner til Elverum Håndball. Et samarbeid som naturlig nok ble veldig begrenset den første tiden grunnet alle restriksjoner.

At OneCo allikevel nå velger å forlenge med to nye år sier veldig mye om de fine verdier som bedriften besitter.

OneCo er et industrikonsern med kjerneaktiviteter innen elektro, automasjon og telekom. Styrkene er å levere systemintegrerte løsninger fra ulike fag og produkter som settes sammen og fungerer etter intensjonen.

My Lift til 2024

Neste samarbeidspartner som forlenger er My Lift. Etter tre å sammen har vi nå gjort klart for to nye. My lift er et utleieselskap som alltid gir det lille ekstra. Vi har ved flere anledninger brukt dem i Elverum Håndball og servicen er fantastisk.

My Lifts filosofi er at det er best å kontrollere de fleste prosessene rundt utleien selv. Transport, service og montering utføreres av oss. Da blir det som avtalt.

Mylift er en totalleverandør av utleieprodukter til bygg- og anleggsbransjen. Vi har avdelinger på Hamar (hovedkontor), Elverum, Gjøvik og Stor-Oslo (tidl. Dal). I tillegg har vi vårt søsterfirma Mylift Sweden, lokalisert sør-øst for Göteborg.

Atico til 2023

Etter at Elverum Håndball var med og reddet Flisa AIL fra konkurs i januar 2015 så har vi gjennom syv år vokst i antall samarbeidspartnere for hvert år.

Om bidraget den gangen har noe å si for veksten vet vi ikke, men i tråd med vår nye partner Aticos samfunnsengasjement så passer det som hånd i hansken.

I over 25 år har Atico arbeidet med å gi mennesker muligheten til å arbeide. Å være en del av arbeidslivet er en sentral verdi for samfunnet og den oppgaven har Atico virkelig tatt.

Atico leverer både god mat, innredninger til kjøkken, bad og vaskerom. Utleie av møterom til lokale bedrifter nede på Flisa.

I Elverum Håndball er vi veldig glade over å få med en så samfunnsengasjert partner.

Mobile til 2023

Neste partner som signerer er ny i EH B2B Nettverk, Mobile som driver med salg av biler velger nå og bli med i Innlandets sterkeste nettverk.

Mobile Elverum finner du på Grindalsmoen hvor de selger merkene Kia, Opel og Nissan. Siste året har man bygget en helt ny bilhall og pusset opp gamle lokaler sånn at man i dag har et fantastisk nytt anlegg.  

Morten Silkebækken AS til 2025

Neste nye samarbeidspartner er Morten Silkebækken AS. Morten som siden 2009 driver firmaet er opprinnelig fra Elverum, men holder siden mange år tilbake til på Hamar. Morten Silkebækken AS driver i hovedsak med taksering og verdivurdering av fast eiendom.

Kundene finner du over hele Innlandet og Morten er klar for en prat når du ønsker. I Elverum Håndball gleder vi oss til å få inn en ny partner fra en ny bransje i nettverket.

Rydje Renhold til 2023

Elverum Håndballs samarbeidspartner på renhold fortsetter sitt langsiktige samarbeid. Kjetil og hans fantastiske personal holder kvalitet veldig høyt.

Som en del av samarbeidet har Rydje i mange år holdt kontorene til Elverum Håndball skinnende rene og det er vi veldig glade over at de skal fortsette med.