Horst Haugseng: – Blir rått å få spille Champions League! – Elverum

Horst Haugseng: – Blir rått å få spille Champions League!

Andreas Horst Haugseng har blitt enig om en overgang Nærbø til Elverum Håndball kommende sesong, og det var en blid gutt fra Jæren vi snakket med i formiddag.

Du er klar for din første sesong med Elverum. Hva tenker du om å bytte klubb etter den suksessen Nærbø opplevde denne sesongen?

-Jeg gleder meg utrolig mye til å flytte bort og ikke minst spille for Elverum. Det blir spennende å prøve noe nytt og treffe nye folk å få nye impulser. For min del valgte jeg å ta et siste år i Nærbø i fjor, så jeg var forberedt på at det ble det siste. At det skulle bli en så bra avsluttning hadde jeg aldri turt å drømme om, sier Haugseng og sikter til Europacup-gullet med Nærbø

Elverum har spilt Champions League i mange år nå, og i dag ble det bekreftet at det blir ny sesong i EHF Champions League! Hva tenker du om det?

-Det blir helt rått å få spille Champions League og spille mot lag jeg bare har sett på TV. Elverum har jo nesten blitt fast inventar i CL så at de klarte det igjen viser jo bare hvor fantastiske hele organisasjonen er!

Hvilke lag har du aller mest lyst til å møte?

Det er utrolig mange kule lag man kan møte. Men for min del vil Kiel, Vezprem og kanskje Kielce være topp 3 lag.

Du kommer fra en Europa-suksess og skal nå være med å legge tilrette for en ny. Hva kan du bidra med inn i Elverumstroppen kommende sesong?

Jeg håper å kunne bidra i den rollen jeg blir satt til å gjøre. Laget er alltid det viktigste og sånn kommer det alltid til å være. Så ser jeg veldig fram til å møte de andre på laget og å komme igang!