Quo Vadis, Taiga`n – Elverum

Quo Vadis, Taiga`n

Da er det endelig klart. Elverum håndball kom gjennom nåløyet og får nok en sesong med de aller beste lagene i Europa. Hvem vi møter, trekkes på fredag 1.juli.

Så er det store spørsmålet, hvilke lag ønsker VI i Taiga`n å møte? Med noen turer ut i Europa for å se på Elverum herrer, har vi dannet oss et bilde, på hvem vi ønsker og ikke ønsker å møte i gruppespillet i Champions league. Denne listen baseres på hvordan vi som supporterklubb tas imot der ute og hvilke muligheter vi får til å støtte gutta våre. Et moment til inn på denne ønskelisten, så ligger det også hvor lett det vil være å reise, slik at man kan få med seg flest mulig.

Dette for at så mange som mulig skal få denne fantastiske muligheten, til å støtte gutta på en bortearena.

Våre ønsker for trekningen på fredag er som følger.

  • Pick Szeged. Et soleklart førstevalg etter min mening. Mottagelse og rammen rundt de to kampene som EH har spilt i Szeged, overgår det meste jeg har opplevd, hva CL-kamper angår. Vi i Taiga`n har etter hvert fått gode kontakter inn i supporterklubben til Pick Szeged og har blitt meget godt tatt imot hver gang vi har vært i Szeged. Laget har dessuten fått ny hall i fjor, Pick Arena, med plass til 8143 tilskuere.
  • Aalborg Håndbold. En meget god nummer 2. Her har vi også hatt flere gode opplevelser og det er et reisemål hvor vi på en relativ enkel måte kan få med oss mange ut på kamp, med mere. Her er vi bestandig velkomne og det blir virkelig lagt til rette for at vi skal ha et hyggelig opphold i arenaen.
  • SC Magdeburg kunne også vært et hyggelig gjensyn. EH har jo møtt dette laget i Ilsenburg, for bare noen få år siden, dog i en treningsturnering.
  • Også får resten av lagene bli som det blir. Vi Taiga`n sier ofte som Blodstrupmoen i Flåklypa:
    «Vi er villi når som helst, hvor som helst, å møte åkken som helst»
    Nederst på ønskelisten, utmerker både PSG og Barca seg, i en helt egen klasse. Hvor supportere fra motstanderen nesten ikke er velkomne og alt legges til rette for at du ikke vil tilbake til disse hallene. Klarere terningkast 1, skal man lete lenge etter.
  • Så vi krysser våre fingre og alt annet som kan krysses, og satser på at fredagen gir oss en forsmak på gode opplevelser. At vi nok en gang skal være #elverumssupporterpåtur.

SÅ da sees vi ute i Europa et sted #sammenforelverum