Kristian Hübert Larsen om årets gruppe – Elverum

Kristian Hübert Larsen om årets gruppe

Kristian Hübert Larsen skal nå inn i sin tredje sesong i den svart-hvite drakten, og Elverum media har tatt en prat med den høyreiste Sandefjord gutten.

Hva tenker du om å spille Champions Leauge igjen den neste sesongen?
Jeg gleder meg veldig til å få spille i Champions League også neste sesong! Det er veldig gøy å få spille og matche seg imot de aller beste, og man gleder seg alltid litt ekstra til disse store kampene.

Hva synes du om gruppa?
Vi har fått en veldig bra gruppe, en tøff gruppe med veldig mange gode lag. Så her kommer det til å bli mange veldig kule og tøffe kamper. Det blir masse å glede seg til for oss alle, som både skal se og spille disse kampene!

Hvilket lag ser du mest frem til å møte?
Vanskelig å velge bare et lag, når det er så mange gode lag med i gruppen våres. Men jeg gleder meg litt ekstra til å spille mot fjorårets og årets vinner av CL, som er Barcelona.

Hvilke planer har du i sommer?
Jeg skal bruke sommerferien min hjemme i Sandefjord sammen med familie og venner, og nyte ferien på vannet her. Så skal jeg trene godt og forberede meg på en ny og spennende sesong i Elverum. Vil benytte muligheten til å ønske alle en god ferie!