Gjermundshaug Anlegg og Elverum Håndball bygger framtiden sammen – Elverum

Gjermundshaug Anlegg og Elverum Håndball bygger framtiden sammen

Etter tre å sammen er det med stor glede Elverum Håndball og Gjermundshaug Anlegg har kommet til enighet om en ny langsiktig avtale som gjør Gjermundshaug Anlegg til draktpartner de kommende sesongene.

Begge parter er to store utfordrere blant de større og felles for begge er at kvalitet og gjennomføring skal være på høyt nivå.

Markedsansvarlig i Elverum Håndball Kalle Bjørkman kommenterer:

-Vi har så mye felles med Gjermundshaug Anlegg, rekruttering av dyktige folk, begge er fra Østerdalen og har klart å konkurrere på den større scenen.

-Vi er begge opptatt av å bygge verdier i regionen vi kommer fra. At Gjermundshaug Anlegg nå velger å øke sitt samarbeid gir stor glede og gjør oss stolte.

-De kommende årene i norsk herrehåndball vil bli utrolig spennende og da er gode samarbeidspartnere sammen med supportere det viktigste for oss. At Gjermundshaug i tillegg bryr seg om hele klubben gjør de til en perfekt partner til Elverum Håndball.

Daglig leder i Gjermundshaug Anlegg Pål Ligård kommenterer den:

-Resultatene til Elverum er imponerende og gir oss stor inspirasjon i hverdagen. Mantraet «det som er godt nok i dag er ikke godt nok i morgen» passer for både Gjermundshaug Anlegg og Elverum håndball når vi skal befeste posisjonen og rykke ytterligere fra våre konkurrenter.

-Å få anledning til å bli draktpartner de neste sesongene var en «no-brainer» og vi gleder oss til sesongen starter. Det er også viktig for oss å støtte Elverum håndball sitt samfunnsansvar og gi så mange barn og unge som mulig et treffpunkt og muligheten til å utvikle seg gjennom Elverum Håndball.

Om Gjermundshaug Anlegg AS:

Gjermundshaug Anlegg er en tradisjonell anleggsentreprenør med opprinnelse fra Alvdal i 1949. GA utfører privat og offentlig infrastruktur som veg, jernbane, vann & avløp, opparbeidelse tomter, masseforflytning, miljøsanering, rivningsarbeider og betongkonstruksjoner. I tillegg til å være en tradisjonell anleggsentreprenør har også GA kompetanse på totalentrepriser, prosjekteringsledelse og prosjektstyring. Administrasjonen er lokalisert i Alvdal og Elverum. Gjermundshaug Anlegg har de siste årene rykket opp til å bli en betydelig nasjonal aktør innen spesielt veg og jernbaneutbygginger.