En fantastisk uke i Gøteborg er over! – Elverum

En fantastisk uke i Gøteborg er over!

Elverum Håndball har akkurat vært en uke i Gøteborg.

Der har vi deltatt på verdens største håndballturnering, Partille Cup. 230 spillere og ledere fra Elverum dro ned med 4 turbusser mandag 4 juli klokken 0900 – og var hjemme igjen lørdag 9 juli på kvelden. 

Spillere i alderen 13-18 år har spilt 88 kamper ute i all slags vær. Heldigvis var de fleste i sol, men noe regn kom det. Vi har møtt lag fra 14 forskjellige nasjoner. Noen har vi slått klart, noen har vi spilt jevnt med, det har vært første mål vinner, det har vært jubel – og litt snørr og tårer når vi ble slått ut på fredag eller lørdag. Noen av lagene vi møtte var skitgode..

På sidelinjen sto foreldre og heiet på alle kamper de rakk!

Vi har fått oppleve at våre ungdommer har mestret alle forhold; 6 netter på luftmadrass, fått nye bekjentskaper fra mange kjente og for oss ukjente land, knyttet bånd innad i laget, mellom lagene og vi tror jammen noen fant seg noen de likte ekstra godt:)

Er meget imponert av lagene våre, og måten våre ungdommer står frem på med verdier og holdninger vi er stolte av.Vi som klubb vet at vi bygger robust ungdom på disse turene – og kanskje er det viktigst av alt?

Ungdommen reiser hjem med mange fantastiske opplevelser i bagasjen, og de yngre søsknene som var med teller ned til når de endelig får delta.

For at alt dette skal bli en realitet må vi ha voksne som stiller som trenere og lagledere. Som er med bussen ned mandag og hjem lørdag. Som er først oppe om morgenen og sist i seng. Som leder alle kamper. som sørger for at alle får i seg mat. som trøster og oppmuntrer. De er voksne som leder ungdommen trygt gjennom uken. De er voksne som gir ungdommen fantastisk erfaring i det å greie seg selv, bli selvstendig, planlegge selv hva man trenger når og hvor. At det er lurt å henge drakta til tørk. Som lærer ungdommen hvordan vi forholder oss til hverandre, motstandere og ikke minst voksne. Som sørger for at Elverum håndball bygger robuste ungdommer!

Dere voksne fortjener en stor takk fra spillere, foreldre og oss i Elverum håndball. Tusen takk!

Varm håndballhilsen fra Knut Egil