Dette er nykommerne i Elverumstroppen! – Elverum

Dette er nykommerne i Elverumstroppen!

Elverum Håndball er i gang med sesongoppkjøringen og det med flere nykommere i troppen.

Siden forrige sesong har Thomas Solstad, Eric Johannson, Dominik Mathé, Simen Holand Pettersen, Aron Palsson, Thorsten Fries, Brede Dahl og Erlend Stafset forlatt troppen til fordel for andre klubber, inn har det kommet både erfarne spillere og ferske tilskudd.

Benjamin Berg

Den tidligere Fejllhammerspilleren Benjamin Berg har kommet inn som erstatter for Dominik Mathé. Han er fortsatt under 20 år, men har levert varene i to sesonger for Fjellhammer i Rema 1000-ligaen, og er nå klar for å ta steget opp til Elverum. Som toppscorer i Fjellhammer de siste 2 sesongene, er det en potensiell målmaskin som nå trer inn i troppen, landslagserfaring fra yngre landslag har ungutten også med seg i ryggsekken.

Uros Borzas

Landslagsspilleren fra Serbia med Ungarsk statsborgerskap er bare 22 år, men er klar for å plukke opp hansken ette Eric Johansson på venstrebacken. Han kommer fra franske Fenix Toulouse, og har spilt med den tidligere Elverumsspilleren Dominik Mathé på det ungarske landslaget, en ellevill skuddarm skal forhåpentligvis bidra til å skyte Elverum til titler!

Andreas Horst Haugseng

Haugseng er sønn av sin far, Nærbø trener Rune Haugseng. Rett før sommerferien var han ble å ta gull i Europa Cupen med jærbuene, nå er han klar for å jakte nye titler og ikke minst spille EHF Champions League. Playmakeren har levert varene for Nærbø sesong etter sesong, og skal nå inn i Elverumstroppen.

Daniel Blomgren

Den svenske bakspilleren kommer fra Alingsås der har i fjor var på topp 10 både innen assist og scoringer i den svenske ligaen. Med litt erfaring fra europeisk håndball, gjennom EHF European Cup, er det en spiller med stort potensiale i flere ledd på banen.

Kassem Awad

Inn for Thomas Solstad har Elverum hentet Kassem Awad. Den tidligere Malmö spilleren har gått fra å være venstreback til å bli en av sveriges desistert beste strekspillere. Han har 2 ganger blitt kåret til årets linjespiller i Sverige, og har fått muligheten til å spille for det svenske landslaget, her kan vi forvente en toveisspiller med trøkk i taklingene!

Simon Mizera

Inn for Thorsten Fries har Elverum hentet tjekkiske Simon Mizera. Den 21 år gamle målvakten er ansett for å være blant europas største keepertalenter. Han er allerde inne i det tjekkiske landslaget og spilte EM i vinter. Han kommer fra HC Robe Zubri i Tjekkia, og viste seg fram allerede på første trening med Elverumsgutta til stor jubel fra publikum.

Simon Mizera (71) delet taktikk med Emil Kheri Imsgard og Håvar Hildre Skare

Patrick Helland Anderson

Han er enda ikke fylt 18 år men er allerede å regne som et stortalent på høyrebacken. Backen fra Follo scoret 97 mål på 16 kamper i 1.divisjon forrige sesong og har vært en ettertraktet spillere i både inn og utland. Valget falt til slutt på Elverum!

Håvar Hildre Skare

Brumundølen Skare er allerede kjent med Elverum. Han har først og frems spilt for Storhamar, men har fått erfaring med Elverum, der han har spilt i Lerøyserien med gutter 18, som følge av klubbsamarbeidett. Det ble bronse i Lerøyserien for Skare og Co, nå skal han sammen med Kheri Imsgard og Mizera stoppe mostanderne skudd som målvakter!