Sesongens første treningskamp! – Elverum

Sesongens første treningskamp!

Lørdag klokken 15:00 spiller Elverum sin første treningskamp for sesongen. Det er Benjamin Bergs gamle klubb, Fjellhammer som står på motsatt side i Lørenskoghallen. Begge lag har hatt en del utskiftninger før denne sesongen. Fjellhammer har hentet tre elverumsinger. Jakob Moen, Vegard Bakken Øien og Simen Søgaard har alle ankommet klubben som trenes av tidligere Elverumspiller, Kristian Bliznac. I tillegg har de hentet Phillip Skjerve, Mirko Vicentijevic og ikke minst Eirik Køpp. Laget er forsterket foran denne sesongen, og det blir spennende å se hvordan de ser ut allerede nå. Fjellhammer begynner også å etablere seg som et eliteserielag, noe som er veldig imponerende med tanke på den reisen de har hatt fra 2.div til eliteserie, og nå er de inne i sin tredje sesong blant topplagene i Norge.

I Elverum har det også vært en del utskiftninger og en rekke nye spillere har kommet til. Laget kommer fra en knalltøff treningsleir i Trysil, der de har jobbet knallhardt både fysisk og mentalt. I tillegg har de blitt enda bedre kjent som en gruppe. Opptil tre økter om dagen skal være med på å bygge grunnlaget inn mot den nye sesongen der de skal kjempe om tre titler her hjemme og i en knallhard gruppe i Champions League. Det blir også spennende å se hvordan relasjonene mellom spillerne sitter etter en så kort tid sammen.

Vi håper du tar turen for å se på Elverums håndballgutter i sesongens første treningskamp mot en god motstander. Kampen spilles 15:00 i Lørenskoghallen på lørdag. Ta turen!