Torsdag venter treningskamp mot Follo! – Elverum

Torsdag venter treningskamp mot Follo!

Etter en fin kamp mot Fjellhammer så kommer Follo på besøk til sesongens andre treningskamp. Denne gangen kan du som elverumsing få muligheten til å se guttene på nært hold. Kampen spilles i Elverumshallen 18:00 på torsdag. Follo spiller i denne sesongen i 1.divisjon, og har blant annet oppfostret Patrick Helland Andersson som kom til Elverum fra Follo før denne sesongen. Høyrebacken er sett på som ett av de virkelig store talentene i Norge.

Laget til Follo har hatt en del utskiftninger de også, men inn har danske Viktor Warrer kommet for å erstatte Andreas Bjørkmann i målet, og på høyrebacken har de skaffet seg Mads Vejby som skal dele på den plassen med Daniel Jakobsen fra Tromsø. I tillegg har de klart å beholde en av deres viktigste spillere i Sander Smestad. Kasper Lothe måtte de dessverre se at gikk til Nærbø før denne sesongen. I tillegg tror vi at Lukas Karlsson kun skal være trener denne sesongen, men den tidligere svenske landslagsspilleren kan være en joker i kampen om opprykk til eliteserien.

I Elverum er det mange nye, og fortsatt jobbes det hardt for å komme seg inn i både spillesystemer og få samspillet til å sitte. Kampen mot Fjellhammer ga fine svar bakover i banen, men Raymond Hamar mente at det var en del å jobbe med offensivt. Kanskje ikke så rart når det er mange nye og det er såpass tidlig i sesongoppkjøringen. Er du giret på litt håndball så kom til Elverumshallen klokken 18:00 på torsdag. Vi ses på kamp!