Elverum kjørte over Follo foran 600 tilskuere! – Elverum

Elverum kjørte over Follo foran 600 tilskuere!

Elverum fikk god hjelp av 600 fans i dagens treningskamp, da Elverum viste sin klasse mot
Follo ved en overlegen seier.

Kampen bar preg av at dette var en treningskamp. Det var flere spillere som var ute etter å
imponere foran fansen i dag. En av dem som imponerte mest var den nysignerte målvakten
Simon Mizera, som viste seg fram med en redningsprosent på 68. Han fikk også med seg
publikum flere ganger gjennom første omgang med gode og kvalifiserte redninger.
En annen nysignering som imponerte, var Daniel Blomgren. Det var nok av nysigneringer
som fikk prøve seg fra sammen med kjente fjes, og det virket som at dynamikken i laget
mellom de nysignerte og de gamle kjente spillerne var godt. Elverum var heltente gjennom
hele kampen, selv om det var en treningskamp, noe kampen også bar litt preg av. I perioder
gjennom kampen var det en del småfeil, der vi vet at Elverum har ett mye høyere nivå inni
seg når sesongen begynner.

Kampen endte 34-20 til Elverum. Men det kunne fort ha blitt enda mer. Elverum ledet stort
gjennom hele kampen og hadde full kontroll, samtidig som de rullerte på hele laget gjennom
de 60 minuttene og alle utespillere som var utpå banen registrerte ett mål i løpet av
kampen. Alt i alt var dette en meget bra treningskamp for Elverum som viste sin klasse mot
1.divisjonslaget Follo og de fikk samtidig i gang flere av de nysignerte spillerne.