Autoplan offisiell klubbpartner i EHF Champions League – Elverum

Autoplan offisiell klubbpartner i EHF Champions League

Onsdag 14.september er det avkast for årets EHF Champions League når Elverum gjester Kiel med Eric Johansson på laget. Det er klubbens 8.strake sesong i verdens gjeveste turnering og det er med stor stolthet vi den nærmeste uken kommer presentere våre fire offisielle samarbeidspartnere som blir med oss ut i Europa.

Først ut i vår presentasjon er Autoplan som vi har samarbeidet med siden 2018. Med stor deltakelse i Elverum Håndballs B2B Nettverk og godt synlige både regionalt og nasjonalt så ønsker nå Autoplan via Elverum Håndballs deltakelse i verdens største turnering å synligjøre merkevaren enda større.

Med massiv eksponering i både tv, SoMe, aviser og andre mediekanaler er Champions League en veldig sterk kanal for å nå en bred masse med mennesker.

Kalle Bjørkman markedsansvarlig i Elverum Håndball kommenterer:
Den reisen vi er inne i sammen med Autoplan er fantastisk, de ønsker nasjonal eksponering og et regionalt B2B Nettverk som de kan være en del av. I Elverum Håndball kan vi levere begge deler og vi ser nå fram til å bygge videre på samarbeidet med massiv profilering og aktivering i verdens største turnering.

Jo Morten Nordbye markedssjef i Autoplan kommenterer:

Som en del av strategien om å øke synligheten og kjennskapen til Autoplan så har vi valgt å forsterke vårt samarbeid med Elverum Håndball da det er med på å gi oss lokal, regional og nasjonal synlighet. Vi ønsker være en betydelig sponsor der vi velger å engasjere oss med klare mål om å bygge noe sammen med sponsorene som gir økt kjennskap og verdi for begge parter.  

Om Autoplan:
Autoplan AS ble etablert september 1999 og holder til på Løten rett utenfor Hamar. Deres virksomhet omfatter administrasjon og leasing av kjøretøy mot bedriftsmarkedet, både offentlig og privat sektor. Autoplan har også Innlandets største bruktbilutsalg. Bilene er i hovedsak tidligere leasing biler.

Autoplan har i dag i ca. 50 ansatte lokalisert i Hamar. Selskapet omsatte i 2021 for 1,1 milliarder. Autoplan er et selskap i Sulland – et av Norges største privateide bilkonsern.

Proff-lease

Autoplan leverer produktet Proff-lease. Dette er et komplett biladministrasjonssystem som gir kundene full kontroll over bilparken, leasing, serviceavtaler, og kostander.