En fantastisk uke med Backe Sommerproff! – Elverum

En fantastisk uke med Backe Sommerproff!

Noen ganger kjenner man at man treffer. Denne uken har vært slik. Vi skulle samle ungdom som kjenner på at de vil det lille ekstra. Vi skulle sørge for at våre ressurser, som til daglig brukes rundt elitelaget, jobbet med disse ungdommene, og ga de en opplevelse av hvordan eliteguttenes hverdag er. Det har vi klart!

Takk til ungdommene som har vært særs lærevillige og virkelig gått inn i dette. Dere har gitt alt i alle økter, og hatt læringsmotoren på hele veien. Måten dere har fremstått på denne uken har virkelig imponert oss.Lykke til i den videre håndballhverdagen!

Takk til Karina, vår mentale trener,  som tok ungdommen med på en spennende reise der de virkelig måtte utfordre seg selv, og fikk lære veldig mye om både «enkle» tips og vanskelige temaer innen mental trening. Herlig samspill mellom ungdommen og en ungdommelig Karina!

Takk til Raymond som tok ungdommene med på hvordan de best tar ansvar for sin egen utvikling, og hvordan de jobber med den. Både i teoretiske økter og på gulvet har dette vært sentralt. Når Raymond snakker lytter man, fordi det kommer så mye klokt som han villig deler!

Takk til Børge som delte rikelig av sine erfaringer som spiller og trener, og sørget for at ungdommen hele tiden må reflektere over temaer som er viktig; balanse i lek og alvor, balanse i type trening og mengde trening, og hva som driver akkurat deg fremover. Det er du selv som til slutt er sjefen i eget liv, også på håndballbanen!

Takk til Thorsteinn som ga ungdommene av hele registret innen den fysiske og skadeforebyggende delen elitelaget nyter godt av hver uke, og sender de hjem med en rekke særdeles viktige råd.

Takk til Håkon Nerdrum, Håkon Westgård og Mats Olsson for faglige bidrag på høyt nivå hele uken!

Og takk til heltene; spillerne som stiller opp, og er med gjennom hele uken! 

Måten dere fremstår på under økter og i måltider, imponerer oss stadig vekk.Faglig dyktige, folkelige og hel ved!

Backe ønsker gjennom sitt bidrag inn i Elverum Håndball å skape best mulig vilkår for spillerutvikling. De har klare tanker på hvordan dette skal se ut internt i klubben, og deltar aktivt i dette arbeidet.

De har også et sterkt ønske at ungdom fra hele landet kan komme til Elverum for å lære av våre ressurser. Dette har vi fått til gjennom Backe sommerproff! 

Backe og Elverum håndball kjører på videre – og vi garanter ny Backe sommerproff i august neste år!

Takk for en fin uke i Elverum, dere foresatte kan være stolte av måten «kidsa» har fremstått under Backe sommerproff!

Mats, Andreas & Knut Egil