Intervju med billettansvarlig – Elverum

Intervju med billettansvarlig

Søndag slippes sesongkortene, og Elverum media har tatt en prat med billettansvarlig Solveig Sønnøve Hamre Rasmussen for å høre litt om hvordan gjengen på kontoret har jobbet med årets sesongkort, samt hennes tanker om sesongen som kommer.

Hvorfor bør folk kjøpe sesongkort til årets sesong?

Fordi håndball skal sees live! Uansett hvor god sofaen er, eller hvor enkelt det er å finne sending av kamp på nett så er håndball en publikumssport, og ingenting slår følelsen av å se Emil Kheri Imsgaard med den ene redningen etter den andre, eller Sindre Heldal løpe motstanderne i senk. Slike øyeblikk nytes best i hallen med håndball familien.  Har man sesongkort er man sikret plass, og trenger ikke sitte klar hver gang billettene slippes for å kjempe om de resterende plassene.

I tillegg så sparer man penger på å kjøpe sesongkort kontra enkelt billetter gjennom hele sesongen.  Grovt regnet så får man 10 kamper i løpet av sesongen gratis, så her får man virkelig mye for pengene!

Hva er inkludert i årets sesongkort?

Kjøper man sesongkort er man sikret fast plass til alle eliteseriekamper, NM kamper til og med kvartfinale og alle grunnspill kamper i Champions League. Sesongkortet gjelder uansett hvor kampen spilles, så man er sikret billett til Champions League kampen mot Barcelona på Lillehammer så lenge man har sesongkort. I tillegg vil alle som har kjøpt sesongkort, og registrert sin mailadresse få tilsendt en rabattkode til vår fantastiske nettshop som fungerer på alt i shoppen bortsett fra årets spillerdrakter.

Våre fantastiske samarbeidspartnere ønsker også å vise at de setter pris på støtten våre spillere får, så alle sesongkortholdere kan benytte seg av forskjellige rabatter hos våre partnere.

Er det noen nyheter knyttet til sesongkortene i år?

I år har vi også styrket vår relasjon til Taigan ytterligere, ved at medlemskapsavgiften til Taigan betales sammen med sesongkortet, og at vi sammen får en god oversikt over hvor mange som er medlem i Norges beste supporterklubb. Vi har døpt om deler av I-feltet til Taigan-feltet og har i den anledning blitt enig med våre venner i Taigan at medlemsavgift for å stå på dette feltet betales som en del av sesongkortet,

I tillegg ønsker vi å gi et kjempetilbud til alle studenter i byen, så når skolestarten nærmer seg vil vi lansere en helt egen studentpris.

Hvordan går man frem for å fornye sitt sesongkort?

Fra og med søndag 7. august 19:00 kan du fornye sesongkortet i Elverum Håndballs billettapp.

Slik fornyer du sesongkortet:

  1. Gå inn i Elverum Håndballs billettapp, klikk på knappen «Kjøp billetter»
  2. Klikk på «Sesongkort 2022-2023»
  3. Klikk på den tribuneseksjon hvor du har billett(er). Billetten(e) din(e) er da reservert for kjøp
  4. Ønsker du å bytte plass, klikker du på den/de plasser du ønsker. Din(e) tidligere plass(er) legges da ut for salg 22.august
  5. Klikk på «Kjøp» for å betale sesongkortene

For deg som ikke har Elverum Håndballs billettapp:

Kontakt håndballkontoret på dagtid for å sikre deg sesongkort.

Har du en siste oppfordring til de som måtte være usikker på om et sesongkort er noe man vil ha?

Elverum Håndball har de siste årene levert den ene solide prestasjonen etter den andre, enten ute i Europa, i cupen eller i eliteserien. Det hadde vært vanskelig uten støtte fra tribunen, og nå er det ett visst trønder-lag som har tenkt til å ta opp kampen mot våre gutter om både CL plass og norgesherredømme, så her trengs alle på tribunen. Kjøp sesongkort, og bli med den flotte spillerstallen vår, og alle i og rundt klubben i jakt på flere titler og poeng i europa!

Spørsmål og svar om sesongkort kan leses her

Priser og plassering kan sees her