PELIAS og Elverum Håndball fortsetter det fremgangsrike samarbeidet! – Elverum

PELIAS og Elverum Håndball fortsetter det fremgangsrike samarbeidet!

Elverum Håndball er veldig stolte og glade over å presentere nyheten om at PELIAS fortsetter sin store satsning sammen med klubben ute i Europa.

For 8.år på rad blir PELIAS gjennom avtalen en av fire hovedsamarbeidspartnere knyttet opp mot Elverum Håndballs deltakelse i Europacupspill.

Felles for alle disse årene er at både PELIAS og Elverum Håndball har hatt sterk vekst og begge er i dag ledende i Norge på hvert sitt område.

For Elverum Håndball er det stor stolthet å representere PELIAS og få lov å være med å bygge merkevaren overalt der klubben spiller sine kamper.

Gjennom den nye avtalen vil PELIAS eksponeres på alle flater rundt Elverum Håndballs Europacupkamper og sammen skal vi ta nye skritt mot Europatoppen.

Kalle Bjørkman, Salgs og Markedsansvarlig Elverum Håndball sier:
«I elleve år har PELIAS og Elverum Håndball utviklet seg på hver sin arena, men samtidig hånd i hånd. Fra dag en har det vært et samarbeid med utelukkende positiv tone, og det som gjør oss i Elverum Håndball utrolig glade er PELIAS sitt ønske om å bygge klubben til en av Europas sterkeste klubber.»

Bjørkman fortsetter:
«Vi er utrolig stolte av å bygge og representere merkevaren PELIAS, og at vi i dag kan presentere et såpass omfattende samarbeid knyttet mot vår deltakelse i Europa gjør oss både stolte og framfor alt veldig glade.»

Trond Kristiansen Daglig leder PELIAS:
«For PELIAS er identifiseringen med Elverum Håndball og hvordan klubben som underdog utfordrer de største noe vi ønsker å være med på. Gjennom mange år av vekst for PELIAS har vi med stolthet bygget merkevaren vår gjennom framgangene Elverum Håndball har hatt og i aller høyeste grad har.»