Elverum Cup: Elverum møter Sävehof – Drammen møter Runar! – Elverum

Elverum Cup: Elverum møter Sävehof – Drammen møter Runar!

Denne langhelga er det full fart med ball i Elverum!

Fra torsdag til søndag skal yngreslag i aksjon i Elverum Cup-turneringen, men også Elitelagene skal på parketten i helgas Elverum Cup!

Lørdag og Søndag skal Elverum, Sävehof, Runar og Drammen kjempe om turneringsseier og vi kan love full trøkk nå bare uker før seriestarten!

Lørdag setter Elitelagene i gang i Terningen Arena, og kl.1730 er det duket for helnorsk oppgjør mellom Drammen og Runar. To lag som de siste sesongene har levert i øvre sjikte av tabellen og som nok garantert er sugne på en god start på sesongen.

Lørdag kl 19:30 gjør Michael Apelgren comeback i Terningen Arena når Elverum og hans Sävehof møtes til dyst! To skandinaviske topplag skal og vi gleder oss til å ønske Apelgren velkommen tilbake til sitt andre «hjem».

Michael Apelgren tok Elverum til en en drøss av titler når han for bare noen år tilbake var Elverumstrener. Nå har han gjort mye av den samme operasjonen i Sävehof og holdt høyt trykk i den svenske ligaen. Det er langt ifra umulig at Elverum og Sävehof er to lag som begge kan møtes i EHF Champions League i løpet av noen år.

Det er dermed litt av noen matcher som venter i Terningen lørdag kveld, og vi håper alle mann er klare for fartsfylt håndball etter at sukkerspinn og smultringer en god middag er fortært i byen i forkant, for det er ingen tvil om at det er feststemning i Elverum denne helga!

Søndag blir det finalespill, vinnerne møter vinnerne og taperne møter taperne fra de andre oppgjørene på lørdag. Hvilken av kampene som blir helgas store finale vet vi kke før lørdag kveld, men det som er sikkert er at Sävehof møter sin motstander kl 12:00 i Terningen Arena. Den andre finalekampen hvor Elverum spiller sin kamp går kl. 18:00 samme sted!

Vi gleder oss til Elverum Cup og håper du bestiller deg billetter i appen og blir med på moroa!

#sammenforelverum

#håndballbyen