Sävehof ble hakket for sterke! – Elverum

Sävehof ble hakket for sterke!

Gamle kjenninger på besøk, kunne de straffe Elverum i Elverum cup, og hadde de nye spillerne til Elverum kommet mer inn i spillesystemet?

Det var knyttet forventninger til treningskampen mellom Elverum og Ik Sävehof i Elverum cup. Med tidligere Elverum-kjenninger på Ik Sävehof.

I tidligere Elverum-trener Michael Apelgren og tidligere Elverum- spiller Alexander Westby. De fikk en varm og god velkomst av fansen. Kampen skulle vise seg å bli en kamp flust av mål og sjanser.

Dessverre for Elverum sin del startet de kampen med masse slurv og småfeil. Dette førte til at Ik Sävehof tidlig tok grep om kampen etter dårlig uttelling av Elverum hvor de slapp inn tre kontringsmål de første 10 minuttene.

Emil fikk en strafferedning like etter som man skulle tro Elverum brukte for å komme litt nærmere inn i kampen igjen. Omtrent halvveis i førsteomgang tok Børge Lund en timeout. Det så ut til at timeouten fungerte og Kassem Awad fikk vist glimter av det som bor i han rett etter, og scorte to mål på rad blant annet ett mål etter en frekk lobb over målvakten til Ik Sävehof.

Det virket som at Elverum-spillerne ble heltente av dette og de kom nærmere og nærmere, som følge av noen gode redninger fra Emil Kheri Imsgard og etter 22 minutter var lagene like langt med 10-10.

De siste åtte minuttene dessverre for Elverum skaffet Ik Sävehof en luke på 3 mål igjen før pause. Lagene gikk til pause med stillingen 13-16.

Da andreomgang begynte var Sävehofs målvakt Simon Möller i det umulige hjørnet virket det som, og startet fryktelig godt som gjorde det vanskelig for Elverum. Han reddet skudd etter skudd, dette så man at Elverum-spillerne ble mer og mer frustrerte over.

5 Minutter ut i andreomgang hadde ledelsen til svenskene doblet seg mye takket være storspillet til Simon Möller. Men heldigvis for Elverum sin del hadde Emil Kheri Imsgard også en del redninger i starten som ga Elverum ett lite håp om å snu kampen. Men det virket ikke som at utespillerne ble noe mer inspirerte framover i banen av dette fordi etter 40 minutter var de hele sju mål bak. Da svarte Børge Lund med en timeout, og som i første omgang så det ut til at dette hadde en effekt.

Ledelsen krympet kjapt fra sju til fire mål etter at Sindre Heldal og Daniel Blomgren gikk foran og traff på sine sjanser. Men i denne kampen virket det som at Elverum aldri helt kom i tempoet og intensiteten de har inne.

Men en som virket å ha dette inne var Sindre Heldal som var hovedgrunnen til at Elverum fortsatt var inne i kampen. Når det var igjen 10 minutter var Elverum bare 3 mål bak, og dette ga fansen håp om en mulig snuoperasjon.

Det ble i håpet for fansen, Elverum klarte ikke å utnytte momentet de hadde opparbeidet seg. Istedenfor dro Sävehof ifra de siste 10 minuttene og økte ledelsen med 4 mål. Kampen endte dermed 27-34 i favør Sävehof.

Men dette var for Elverum sin del heldigvis bare en treningskamp og de har åtte nye spillere de skal få inn i spillsystemene sine.

Elverums toppscorer ble Stig-Tore Moen Nilsen med 6 mål mens kampen toppscorer ble William Andersson Moberg med 7.