Elverumsgutta klare for «treningsleir» i Danmark! – Elverum

Elverumsgutta klare for «treningsleir» i Danmark!

Elverum er i disse dager på plass i Danmark hvor det de neste dagene er duket for flere treningskamper mot danske storlag. Bjerringbro, Skjern og Holstebro står alle på plakaten for Elverumsguttas langhelg i Danmark.

Slik spilles kampene:

Fredag den 19.august: Bjerringbro – Elverum – Jyske Arena kl. 18:30

Lørdag den 20.august: Skjern – Elverum – Videbæk kl. 15:00

Tirsdag den 23.august: Holstebro – Elverum – Idrætscenter Vest kl. 18:30

Kampene gjennomføres som rene treningskamper og er ikke del av noen turnering. Vi ser på muligheten for å streame en eller flere av kampene, og vil i tilfelle komme tilbake til dette.

Vi har tatt en liten prat med Brøge Lund for å høre hvilke forventinger han har til oppholdet i Danmark:

Først og fremst har vi sportslige forventinger foran denne helgen, det blir 3 kamper mot gode motstandere, som gir oss god matching og mulighet til å uvikle oss videre, sier Børge Lund.

Det har gått noen dager nå siden dere møtte Sävehof og Drammen i Elverum Cup, hva har dere jobbet med siden inn mot denne helga?

Vi har i stor grad jobbet med vårt eget spill. Vi hadde varierende prestasjoner i Elverum Cup, samtidig har vi mange nye sentrale spillere som trenger gjennomkjøring for å være trygge på systemene. Forrige helg var veldig lærerrik og utviklende. Vi får bedre svar på hvor vi står mot sterke motstandere som Sävehof og Drammen, enn hva vi kanskje fikk mot Fyllingen og Follo som også var veldig tidlig i sesongoppkjøringen. Nå får vi 3 nye og viktige kamper som kan pushe oss enda mer.

Dere møter jo blant annet Bjerringbro og Thomas Solstad fredag kveld, hva er tankene dine om den kampen?

Det blir moro å møte Thomas på andre siden av banen, med et lag som tok Bronse i Danmark i fjor. Det er et lag med mye fysikk, og gode spillere som forhåpentligvis gir oss et nytt steg fremover med tanke på egen utvikling inn mot sesongstart. Alle mann er nå på plass i troppen, Patrick (Helland Anderson) som har vært på landslagsoppdrag i det siste er også med til Danmark.

Det blir en langtekkelig tur torsdag – tirsdag, med 3 kamper underveis. Er det også en god trening i det å være samlet over tid og venne seg til å reise sammen slik, med tanke på pblant annet EHF Champions League?

-Det er klart vi har godt av å være med hverandre over lengre tid, det bidrar til trygghet og utvikling spesielt nå i oppkjøringen. Å være samlet skaper samhold, på samme måte som teambuildingen vi gjennomførte i Trysil. Det handler om å sikre oss nok og god matching inn mot sesongstart og da må vi venne oss til å reise og alt det andre som også hører med inn mot sesongen.

Vi ønsker gutta lykke til i Danmark! Følg med på sosiale medier og våre hjemmesider for resultater og reaksjoner gjennom oppholdet i Danmark.