Flere nye partnersigneringer – Elverum

Flere nye partnersigneringer

EH B2B Nettverk større enn noensinne

Gjennom våren og sommeren har vi arbeidet hardt med både resignere eksisterende samarbeidspartnere og nye som ønsker å bli partnere til Norges sterkeste håndballklubb.

Med mange framgangsrike år bak oss er interessen stor for å høre om våre konsepter og hvordan vi sammen kan skape framgangsrike samarbeid.

Mange er nysgjerrige på hvordan vi arbeider med klubbens nettverk og da framfor alt hvordan vi kontinuerlig skaper business mellom våre samarbeidsparntere.

Etter ferien har flere partnere signert med Elverum Håndball og nettverket bikker straks 150 medlemsbedrifter som i framtiden skal løfte hverandre til nye høyder.

Følgende partnere er de siste å signere med Elverum Håndball:

Hamar Media 2024

Gjennom sine to underselskaper Flisa Trykkeri (allerede eksisterende partner) og Anti som blir ny partner, er Hamar Media nå en større samarbeidspartner til Elverum Håndball.

Anti er et multidisiplinært byrå som jobber innen design, reklame, filmproduksjon og digital markedsføring.

Som nytt medlem i EH B2B Nettverk vil vi få en aktiv partner som ønsker å bidra med både kunnskap inn og samtidig benytte mange av de andre partnerne for å styrke hverandre.

Som en del av samarbeidet vil Elverum Håndball nå forsterke sinn synlighet i Hamar, Stange og Ringsaker.

Høgskolen Innlandet 2023

Neste samarbeidspartner som forlenger med Elverum Håndball, er Høgskolen i Innlandet. Med et felles mål om at studenter som kommer til regionen skal trives her så har vi utarbeidet en rekke gode tanker og aktiviteter som skal gjøre at akkurat det skjer.

Høgskolen i Innlandet arbeider kontinuerlig med utvikling og er en av landets fremste innenfor folkehelse, trenerprogram og andre områder. Med samarbeidet som skolen har til Elverum Håndball får begge parter ut masse gjennom studentene som tidlig blir tilknytter klubben gjennom trenerverv og andre oppgaver. Flere studenter har etter studietiden blitt kvar i byen og Elverum Håndball.

Vi gleder oss til nye år sammen.

Fire Makroner 2023

Samarbeidet som vi har signert med Fire Makroner i Elverum er spesielt på mange måter. Etter at vi forlot lokalene våre i St.Olavsgate sto de tomme fram til fantastiske Åshild Lerbak fant ut at hun ville berike byen vår med sine bakekunster.

I dag har Elverum et flott utsalg av nydelige bakverk hvor Åshilds spesialitet som du selv kan lese i navne, makroner fyker av gårde hver torsdag og fredag som de har åpent.

Øvrige dager baker de døgnet rundt for å levere til utvalgte restauranter og kafeer. Samarbeidet blir enda mer spesielt da Åshild likt mange av våre spillere er med på det norske landslaget hvor de i november skal delta i OL på nytt. 

Gausdal Landhandleri 2023

Neste ny samarbeidspartner som signerer med Elverum Håndball, er Gausdal landhandleri. Med røtter tilbake til 1938 er Gausdal Landhandleri en tradisjonsrik byggevareforretning. Hovedlager ligger på Lillehammer og distribusjon og salg av byggevarer skjer over hele Østlandet.

Lokalt i Elverum finner du Gausdal Landhandleri på Grindalsmoen hvor de holder til i moderne lokaler. Vi gleder oss til samarbeid og en aktiv partner som vi vet ønsker å ta del i og bygge relasjoner gjennom klubbens B2B nettverk.

Ta turen til Grindalsmoen for et for utbud av produkter av høyeste klasse.

Skjæbekk Sveis og Montasje 2023

Til kommende sesong får vi inn en helt ny bransje som medlem i EH B2B Nettverk. Gjennom samarbeidet med Skjærbekk Sveig og Montasje AS har vi nå en medlemsbedrift som utfører oppdrag innenfor sveising, plasmaskjæring, plateknekking og platesaks.

Både privatpersoner og bedrifter er velkommen til Skjærbekks som du finner i Olav Sæters veg i Elverum.

Med 16 sveisere ansatt tar de oppdrag over hele landet og primært er det næringsmiddelindustrien, farmasøytisk industri og sykehus/sykehjem som er de store kundegruppene.

Vi er glade over å få med Skjærbekk som partner og gleder oss til ytterligere en aktiv bedrift i nettverket.

SpareBank 1 Østlandet Regnskap AS 2024

Ytterligere en samarbeidspartner forlenger med to nye år! I SpareBank 1 Østlandet Regnskap AS har vi en svært aktiv partner som deltar på alt av nettverkssamlinger og er på alle våre hjemmekamper.

Med flinke folk som arbeider med høy kvalitet er det bare å kontakte de for en prat. Vi gleder oss til nye år sammen.