Fundament Gruppen blir ny Platinapartner til Elverum Håndball – Elverum

Fundament Gruppen blir ny Platinapartner til Elverum Håndball

Etter mange år som samarbeidspartner til Elverum Håndball, tar Fundament Gruppen nå steget opp som Platinapartner.

Alle de som holder med klubben vil de se en stor forandring på årets drakter.

Fundament Gruppen sin logo tar plass øverst på skuldrene til våre gutter i kommende sesong.

Elverum Håndball samler og engasjerer folk i Innlandet, helg etter helg, år etter år. Elverum har utviklet seg til å bli en av de viktigste kulturinstitusjonene i Innlandet, og vi ønsker å delta som en aktiv samarbeidspartner sier styre leder i Fundament Gruppen, Terje Gjeisklid.

Klubben har skapt en kultur for prestasjoner og utvikling som engasjerer langt utover håndballmiljøet. Hele miljøet, både topp og bredde skaper utvikling og resultater som engasjerer bredt – det er imponerende og overførbart til næringslivet. Fundament Gruppen identifiserer seg med Elverum Håndballs verdier, og er opptatt av å bygge et vinnerlag på samme måte som håndballklubben. Vi deler målsetningene om å stadig bli bedre, skape resultater og bygge lag. Derfor vil vi fortsette, og utvikle samarbeidet med klubben i tiden som kommer, sier styre leder Terje Gjeisklid i Fundament Gruppen som har forventninger og stor tro på kommende sesonger. Vi gleder oss til fulle tribuner både i Terningen Arena og Håkons hall.

Fundamentgruppen utvikler boliger og fritidsboliger flere sentrale steder på Østlandet, og synes det er viktig å være med å gi noe tilbake til idretten lokalt i Elverum. I Elverum har selskapet utviklet og bygd flere boligprosjekter de siste årene, med blant annet Slåttmyrbakken, Fjeldmora Park, Sentrum Park, og nå står Glomma Park på trappene som blir viktig lokalt prosjekt for selskapet i årene fremover.

Vi gleder oss til å løfte samarbeidet ytterligere i sesongen som kommer, samtidig gleder vi oss til mange fine opplevelser både på, og utenfor banen sammen sier markedsansvarlig i Elverum Håndball, Kalle Bjørkman.

Fundament Gruppen AS utvikler og bygger boliger og fritidsboliger på det sentrale Østlandet. Selskapet ble etablert i 2006 og har lang erfaring med hele verdikjeden fra regulering av råtomter til et nøkkelferdig produkt levert til bolig og fritidsbolig kjøpere.
Selskapet har vokst betydelig siste årene og har god egenkapital. Tomtereserven i dag er betydelig og på ca 3 milliarder NOK
.

Med kunden i fokus gjennom hele verdikjeden skal vi være det lille ekstra for våre kunder!