Elverum møter BSK! Siste treningskamp lørdag i Terningen! – Elverum

Elverum møter BSK! Siste treningskamp lørdag i Terningen!

Lørdag kl 17:00 spilles Elverums siste treningskamp i sesongoppkjøringen, og det er Bækkelaget som er gjest i Terningen Arena denne lørdags ettermiddagen!

Elverum kommer fra ei langhelg i Danmark der det har vært både fysisk trening og kamper for gutta. På 3 kamper tok Elverum hjem seieren i 2 av dem, mot henholdsvis Bjerringbro og Holstebro. Mot Skjern ble det tap for Elverumsgutta til tross for ledelse til pause.

Det betyr at Elverum begynner å finne kampformen og nærmer seg innspilt til sesongstarten borte mot Nærbø 3.september!

Blant de som virkelig har funnet scoringsformen er Sindre Heldal som fant nettmaskene gang på gang i Danmark. Samtidig har Simon Mizera spilt seg varm og levert gode kamper i oppkjøringen. Kamprapportene fra de siste kampene i Danmark vitner samtidig om at det er et Elverum som er kollektivt klare for å ta fatt på en ny sesong!

Bækkelaget er et velkjent lag for den som har fulgt norsk håndball de siste 10 sesongene, men so alle andre har også BSK vært igjennom noe utskiftningbdenne sommeren:

Bækkelaget
Inn: Jens Plougstrup (Bergen), John V. Hedin (Helsingborg, Sverige), Christoffer Langehuus (Ribe-Esbjerg, Danmark), Leander Myklebust Seime (Bergen), Sondre Solheim, Kjartan Johansen (Ønnereds, Sverige), Simen W. Johansen (Kolstad)
Ut: Trym K. Johnsen (Kristianstad), Aksel A. Strupstad (ØIF Arendal), Mats Bjørnstad (Runar Sandefjord), Markus Fartum, Emil M. Sundal (lagt opp).

Det er liten tvil om at Emil Sundal som har vært blant seriens toppscorere de siste årene, vil bli savnet i dette laget. Men at det er mange gutter med potensiale her er helt klart, hvorvidt BSK har funnet kampformen vil vise seg, men med ei knapp uke til seriestarten tyder mye på at temperaturen i Terningen sannsynligvis blir høy!

Heia Elverum!