Lørdag braker det løs borte mot Nærbø! – Elverum

Lørdag braker det løs borte mot Nærbø!

Endelig seriestart!

Etter en laaang ventetid er det endelig klart for seriehåndball igjen for de svarte og hvite håndballheltene fra Elverum. I årets første kamp reiser laget til Jæren og Nærbø for å spille om poengene. I Nye Loen Arena har Elverum tidvis slitt med å ta begge poengene, men i forrige sesong vant de i den intime og fine arenaen til Nærbø. Børge Lund og hans gutter er spente på hvor man står foran en ny sesong i Eliteserien.

Tidligere Elverum assistent, Fredrik Ruud er ny hovedtrener for Andreas Haugsengs tidligere klubb. Trønderen ble hentet fra Bergen før denne sesongen, og skal jobbe i tospann med klubblegenden Rune Haugseng. Nærbø har mistet noen viktige spillere før denne sesongen. Nevnte Andreas Haugseng skal for første gang i sitt liv spille i en annen drakt enn den blå og hvite, og det blir nok veldig spesielt når første kamp er på hans tidligere hjemmebane. Elverumsingen Vegard Bakken Øien har flyttet tilbake igjen til Østlandet og vokter nå buret for Fjellhammer. I tillegg har de mistet noen rotasjonspillere som har bidratt i større eller mindre grad.

I målet har de hentet evig unge Joakim Christensen fra Runar. Den tidligere Bodømålvakten har spilt i norsk håndball i store deler av sin seniorkarriere. Christensen er en målvakt som kan stenge buret fullstendig, og om han ikke har dagen så viste Halvor Elias Nærland at han er en god målvakt i serieåpningen mot Kolstad. En kamp de tapte med 2 mål etter at Kolstad hadde god kontroll i hele kampen.

Kasper Lothe har fått den store oppgaven med å erstatte Haugseng i midten for Nærbø. I forrige oppgjør viste han seg som en sikker straffeskytter og at han hadde et godt skudd fra bakken. Den tidligere Follo-spilleren er en spennende spiller som Nærbø vil ha mye glede av i årets sesong. Nærbø har også Tord Haugseng bak i banen. Skytteren kommer til å bli en meget viktig spiller for laget denne sesongen. Ytterst på kanten noterte John Thue seg for hele seks scoringer mot Kolstad. Kantspilleren har tatt store steg etter at han fikk tillit som førstevalg i fjorårets sesong.

I Elverum er det mange nye fjes, og mye som skal spilles inn. Det kommer til å ta litt tid, men onsdagens bortelag håper at de er rustet nok til å ta to poeng i en veldig vanskelig bortearena. Kampen kastes i gang klokken 18:15 på lørdag og den vises på en av Tv2 sine kanaler. Vi håper på at Benjamin Berg, Tobias Grøndahl og resten av gutta er klare for å kjempe om to viktige poeng. HEIA ELVERUM!!