Disse skal lede Elverum til nye høyder! – Elverum

Disse skal lede Elverum til nye høyder!

Lørdag kveld kastes serien igang for Elverums del, når Elverum tar turen til Vestlandet og bortemøte mot Nærbø!

Med det går vi nok en gang inn i en ellevill sesong, med serie, cup og Machineseeker EHF Champions League. Mye skal klaffe gjennom sesongen og teamspirit er alfa og omega for å kunne hente ut maksimalt selv når kampene kommer tett som hagl.

Solid kaptein på plass

For å lede an gjennom en ny sesong har valget av kaptein falt ned på Endre Langaas!

Etter 4 sesonger i Elverum og 11 sesonger i norsk Eliteserie skal den bunnsolide strekspilleren plukke opp ballen etter Thomas Solstad.

– Det tar jeg som en tillitserklæring. Det er stort å bli kaptein i Elverum. Jeg var kaptein i Bodø i én sesong, men det er steg opp å bli det her, sier Langaas til Østlendingen.

For er det en ting som er sikkert er det at Langaas med sine 100kg og 185cm har satt et betydelig preg på norsk håndball og levert utenlands. Det resulterte blant annet i mesterskapsdebut for Norge i EM i Januar.

– Endre er en av dem som har vært her lengst, og som står for kulturen, historikken, identiteten og erfaringen som vi ønsker at skal være identiteten og DNA’et til Elverum, sier Børge Lund.

Får med seg Grøndahl og Heldal i teamet!

Også Tobias Grøndahl og Sindre Heldal blir en del av kapteinsteamet denne sesongen. Det må til med et tett kampprogram, og mange forskjellige utfordringer gjennom sesongen! To gutter som virkelig har slått igjennom i håndballeuropa de siste årene og ikke minst blitt noen publikumsyndlinger!

– Tobias er en lederstjerne når det gjelder det offensive og på forberedelser. Han har en voldsom tro på både seg selv og laget, og er i ferd med å utvikle veldig gode lederegenskaper. Sindre er en spiller som er ekstremt til stede og fokusert, samtidig som han er utviklingsorientert. Det er ikke uten grunn av at han kommer rett fra Nærbø og leverer en CL-sesong som i fjor på direkten!, sier Børge Lund til Østlendingen.

Med det er det bare å ønske gutta lykke til med sesongstarten kl 18:15 borte mot Nærbø i kveld!