Billettene til Barca-kampen er sluppet! – Elverum

Billettene til Barca-kampen er sluppet!

Billettene til storkampen mot Barcelona den 6.oktober er sluppet. På 10 minutter er over 200 billetter revet bort – ikke inkludert verken sesongkort eller bedriftsbestillinger!

Torsdag 6. oktober blir en merkedato for norsk klubbhåndball. Da kommer nemlig verdens beste lag, Barcelona, til Lillehammer. Der skal de møte Elverum Håndball til Champions League-kamp i majestetiske Håkons Hall. Billettene er i salg fra 4. september klokken 19:30. 

En av de som skal få prøve seg mot Barcelona, er hovedtrener Børge Lund. Han ser frem mot det som kanskje blir karrierens høydepunkt så langt. 

Barcelona er av det ypperste håndballen har å by på. De har vunnet turneringen flest ganger, totalt 9. Og deltatt flest ganger i Final Four – 9 av 12 ganger har de kvalifisert seg.  Større sportslig utfordring har ikke Elverum stått overfor på norsk jord. Vi gleder oss til å matche oss mot de beste  – og igjen til å kunne vise oss fram for det Norske publikumet. 

Kaptein Endre Langaas ser frem mot det som kanskje blir karrierens høydepunkt så langt. 

Jeg gleder meg veldig til kampen mot storlaget Barcelona i Håkons hall. De har verdensstjerner over hele linja. Det er litt som David mot Goliat. Men hvis vi klarer å fylle Håkons hall til randen, så har vi vist at vi kan matche alle lag. Så jeg håper så mange som mulig ønsker å se europeisk topphåndball på sitt beste og tar turen til Lillehammer for å støtte oss. Det er lite som slår den magiske stemningen i Håkons hall når det er over 10 000 på tribunen. Det er en uforglemmelig opplevelse både for oss spillerne og for de tribunen. Det blir håndball på sitt beste! 

Elverum Håndball har de siste årene spilt tre Champions League-kamper i Håkons Hall. Sist i februar mot THW Kiel, der laget fra Innlandet var sekunder fra å ta poeng. Første gang Elverum flyttet en kamp til det olympiske anlegget var i september 2019. Da satte klubben publikumsrekord for innendørsidrett i Norge. Hele 12.377 tilskuere så kampen som ble spilt mot Paris Saint-Germain.