FC Barcelona – mes que un club – Elverum

FC Barcelona – mes que un club

Mes que un club eller på godt norsk mer enn en klubb, ja da vet du at det blir ikke større. FC Barcelona er klubben som alle i hele verden kjenner til.

11 ganger vinnere av EHF Champions League, 29 ganger spanske mestere og da prater vi kun om klubbens håndballseksjon.

Legg til fotball, futsal, basketball og spanjolenes variant av hockey så finner du verdens mest berømte klubb.

Å tenke på dette og hva som venter i Håkons Hall gir frysninger over hele kroppen, Elverum Håndball vs. FC Barcelona!

Gonzalo Peres De Vargas, Ludovic Fabregas, Aleix Gomez, Hampus Wanne, Luka Cindric, Dika Mem ja jeg kan bare fortsette å skrive så skjønner alle som er bare bittelite interessert av håndball at dette er syke ting som kommer gi Lillehammer som håndballby et nytt nivå.

Regjerende mesterne i EHF Champions League mot våre helter i svart og hvitt, hele Katalonias og store deler av verdens lag mot Innlandets og Norges største håndballklubb.

I 76 år har vi arbeidet hardt for å bygge en klubb som på mange måter har visjonen av å være akkurat det våre venner fra Spania har som sin. Mes que un club – mer enn en klubb.

Utover mektige seiere, er kanskje øyeblikk som når Rasmus Boysen scoret 2(!) mot Barcelona noe av det som har brent seg fast i vår hukommelse!

Å bety noe positivt for mennesker er det vi hele tiden strever etter å få til, enten det er jenter og gutter som starter i vår virksomhet som 6-åringer, spillerne i vårt rullestolhåndballag, studentene på Høgskolen Innlandet som får et sted de kan gå å begeistres gjennom sine år av studier, ansatte hos våre samarbeidspartnere som kan knytte sin hverdag til vår prestasjonskultur og ta den inn i sin egen bedrift, frivillige som er med og skaper eventer hele Europa prater om.

Det å bety noe som skaper en bedre tilværelse og gode opplevelser for mange mennesker betyr så mye og gjør oss til en klubb som er noe mer enn bare en klubb.

Elverum Håndball – FC Barcelona blir en slik mulighet for å skape opplevelser som hele Innlandet skal kunne være stolt av, sammen viser vi som klubb at vi ønsker at hele regionen skal lykkes og at vi med hjelp av mange gode samarbeidspartnere skaper en region som vinner sammen.

Hjertelig velkommen på Elverum Håndballs største hjemmekamp i 76 år av store tradisjoner

//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball