Tirsdag kommer ØIF Arendal på besøk! – Elverum

Tirsdag kommer ØIF Arendal på besøk!

Seriepremieren mot Nærbø ga to nydelige poeng i en vanskelig bortearena, og nå skal Elverum ut i årets første hjemmekamp. Det blir på ingen måte noe walk in a park, det er nemlig Arendal som venter på motsatt side. Arendalittene vant forrige oppgjør mellom lagene i Terningen Arena i sluttspillfinalen så sent som i mai. I den kampen var sørlendingene klart bedre enn Elverum, og det var helt fortjent at de stakk av med seieren. Elverum klarte imidlertid å vinne den neste kampen, og ble dermed sluttspillmestere i forrige sesong.

Elverum slo som sagt Nærbø med fire mål i serieåpningen. Tobias Grøndahl leverte virkelig varene med 13 mål på 13 skudd, og hele 9 målgivende pasninger. Imponerende av unggutten som virkelig fikk sitt store gjennombrudd i fjorårets sesong. Arendal på sin side spilte uavgjort i serieåpningen mot Halden i egen arena. En kamp som Heine Jensen sitt lag gjerne skulle sett at de tok begge to poengene.

Arendal har hentet en rekke spennende spillere før denne sesongen. Mathias Larson ble hentet fra danske GOG før denne sesongen. Playmakeren har vært innom U-landslag for Danmark, og blir ansett som en kjapp og talentfull playmaker. Dansken satte fem mål i serieåpningen for Arendal. Rumenske Dragos Hantaru er en annen spiller som ses på som veldig spennende. Han kom fra rumensk håndball før denne sesongen, og det blir spennende å se om han leverer så godt som Arendal håper på at han skal.

I tillegg har de hentet venstrehendte Birk Inselseth fra Bergen. En målfarlig spiller som bøttet inn mål for laget som rykket ned før denne sesongen. I tillegg er han en meget god forsvarspiller. Den siste spilleren som de hentet, var Aksel Strupstad fra BSK. En meget god linjespiller som er god i begge ender av banen, og i tospann med Fredrik Børm vil de være en konstant trussel for alle lag i Eliteserien.

 Av andre spillere som Elverum må passe litt ekstra på så er høyrekant Sander Simonsen en spiller som er meget god. Det samme er William Fiala og Magnus Søndenå. Arendal har en ganske komplett stall med masse gode spillere. Mario Matic er også en spiller som kan lage mye uro for Elverum på sine gode dager, og han elsker å spille mot Elverum.

I Elverum er alle mann klare for kamp, og det blir spennende å se hvordan laget nå ser ut når de for første gang i år løper ut i Terningen Arena. Tobias Grøndahl satte standaren i helgen, og han håper at flere spillere melder seg på allerede på tirsdag. Kampen har avkast 19:15 i Terningen Arena. Og dette er en av årets store godbiter i den hjemlige liga. Vi går for to poeng. HEIA ELVERUM!!