Søndag fortsetter en av de jevneste sesongene på lenge! – Elverum

Søndag fortsetter en av de jevneste sesongene på lenge!

8 nye spillere, et satsende håndballnorge og en lang sesong i vente!

Håndballsesongen er endelig igang og for Elverums del har det blitt 2 poeng på 2 kamper, med seier borte mot Nærbø og tap hjemme mot rivalene fra Sørlandet, ØIF Arendal.

På søndag venter ny kamp i Terningen Arena, når Kristian Bliznac tar med seg Vegard Bakken Øien, Jakob Moen og resten av Fjellhammergutta til ny seriekamp!

Så langt har sesongen vist oss at det kan bli en jevnere sesong enn på lenge. For der Elverum vant overlegent forrige sesong og tok trippelen med blant annet kun ett tap i serien, er det nå langt flere som har meldt seg på i toppen.

ØIF Arendal viste styrke mot Elverum på tirsdag, noen få utskiftninger har det vært, men det er et solid ØIF som nå kjemper om titler. Drammen er også med der oppe, litt svakt har det vært innledningsvis i sesongen, men det er liten tvil om at Kristian Kjelling med sin tropp kan tukte flere av lagene i toppen og de finner flyten.

Det er også flere lag som har vist seg fram de siste årene, og gjerne kan vise seg fram mot «topplagene» denne sesongen.

Ikke minst har vi et Kolstad som har hentet flere stjerner før sesongen, og som slo ut Drammen i Europaleague kvalikken. Et lag somførst og fremst sikter mot sluttspillet, men som helt klart vil skape spenning i serien!

Elverum på sin side har hentet inn 8 nye spillere før sesongen, og det krever sitt å finne flyten i alle ledd på 1,5 måned. Men kamp for kamp og trening for trening sitter det bedre, og samspillet skaper magi!

Ingen har imponert voldsomt så langt, men det bor mye bra i mange av lagene, spørsmålet er hvem som har truffet best med taktikk og spillerlogistikk.

Men en ting som er helt sikkert, når det satses så hardt i herrehåndballen som nå og flere kjemper om pallplass, da blir også det som skjer utenfor banen enda viktigere!

For er det en ting vi vet kan makse innsatsen og gi nye krefter på banen, er det støtten fra tribunen! Vi har verdens beste supportere, og sammen med en full hall i Terningen Arena skal vi som lag nedkjempe utfordrerne!

For vi er et lag, på og utenfor banen! Vi må løfte i lag, og vise hvorfor 76 år med stolthet og begeistring ikke kan kjøpes med penger!

På søndag er det tid for å reise kjærringa mot Fjellhammer, og sammen for Elverum skal løfte gutta til god flyt og nye poeng!

#sammenforelverum