Søndag får Elverum besøk av Fjellhammer! – Elverum

Søndag får Elverum besøk av Fjellhammer!

Etter det sure tapet mot Arendal på tirsdag har håndballgutta fra Elverum muligheten til å komme tilbake på vinnersporet når Fjellhammer kommer på besøk på søndag. Elverum har en del å bevise etter at Arendal vant 36-34 i en kamp der Elverum manglet det siste lille for å ta to poeng. Fjellhammer står uten poeng etter at de tapte med minst mulig margin mot Drammen i serieåpningen. Et surt ettmålstap der de hadde ballen i siste angrep og muligheten til å krige til seg ett poeng.

Lagene møttes tidlig i sesongoppkjøringen, og da vant Elverum ganske så komfortabelt. Men når det nå står om poeng så vil det bli en helt annen kamp mot Kristian Bliznac`s sine menn. Fjellhammer har en del nye spillere, og det er tre nye elverumsinger på laget. Simen Søgaard, Jacob Moen og Vegard Bakken Øien. Bakken Øien og Moen har begge erfaring fra A-lagsspill i Elverum, mens Simen Søgaard spilte juniorhåndball i klubben. Søgaard har hatt en veldig fin utvikling i Sandefjord, før han kom til de grønnkledde før denne sesongen.

Vegard Bakken Øien spilte i Elverum i mange sesonger, men i jakten på spilletid gikk han til Nærbø, før han før denne sesongen gikk til Fjellhammer. Jacob Moen er under kontrakt med Elverum og er en spiller som kommer til å bli en veldig god spiller. Han er i Fjellhammer for å jakte erfaring og spilletid.

Fjellhammer har også hentet Eirik Køpp og Mirko Vicentijevic, fra henholdsvis Kristiansand og svensk håndball. Spesielt Vicentijevic gjorde det godt i debuten med sine 6 scoringer. Eirik Köpp trenger ingen ekstra beskrivelse. Venstrebacken har dunket inn mål i en årrekke og er en veldig god spiller på sitt beste. I tillegg har laget fra Lørenskog Alexander Mitrovic på høyreback og den sterke linjespilleren Kasper Syversen på linja. Syversen puttet 8 mål i første kamp mot DHK.

For Elverum må flere mann melde seg på, spesielt bakover. 36 baklengs på hjemmebane er på ingen måter godt nok om man ønsker å være helt i toppen av serien. Med mange nye spillere vil det ta litt tid å spille inn alle systemer og lignende, men vi håper at laget har tatt noen steg i riktig retning. Det gledelige i forrige kamp var at Stig Tore Moen Nilsen gjorde en meget fin prestasjon. Kampen har avkast 17:00 på søndag, og vi håper du tar turen i hallen for å heie frem gutta til to poeng. Vi ses. HEIA ELVERUM!!