Student og glad i håndball? Vi har tilbudet til deg! – Elverum

Student og glad i håndball? Vi har tilbudet til deg!

Elverum er ikke bare en håndballby, men også en studentby. Høgskolen i Innlandet campus Elverum er bokstavelig talt vår nærmeste nabo, og nå har vi et tilbud til alle studenter som nesten er for godt til at det kan være sant!

Vi tilbyr nå sesongkort til studenter, hvor man fra kun 995kroner kan se alle Elverum Håndballs kamper i både NM, eliteserien og machinseeker EHF Champions League*. Det blir ca. 40 kroner kampen! Og som med alle andre sesongkort, gjelder dette også til storkampen mot Barcelona 6.oktober!

Kjøp sesongkort her!

Er du litt usikker på om sesongkort er noe for deg? Vi har nå også studentpris på enkelt kamper, som starter på 50 kroner til kampen mot Aalborg 21.september!

Kjøp billetter her!

Kjøper man sesongkort eller billett med studentrabatt må studentbevis kunne fremvises. Studentprisene gjelder studenter på alle høgskoler og universitet i hele landet.